Yllätyksen miesten kausi käyntiin

Ylämyllyn Yllätyksen edustusjoukkueen taival päättyi syksyllä hienon kauden päätteeksi katkeraan tasapeliin Niemua vastaan. Tasapelin myötä sarjanousu Neloseen jäi Yllätykselle vielä haaveeksi.

Uusi kausi alkaa nyt lauantaina 8.5. Paloaukealla, kun Yllätys kohtaa avauspelissä AFC Keltik /2:n. Koronatilanne on vaikeuttanut kaikkien aikuisjoukkueiden harjoittelua. Rantakylän liikuntahalliin ei ollut mahdollista mennä harjoittelemaan talvella ja futsal-kausikin sai päätöksensä jo marraskuussa ennen kuin se ehti edes alkaa.

Yllätyksen miehet juoksivat talvella parin kuukauden ajan 2-3 krt/vko Mehtimäen alueen lenkkipolkuja ja sen lisäksi juoksivat Joensuun Areenan portaita. Tekipähän joukkue pari yhteistä etäkuntopiiriäkin. Joukkue pääsi ulos harjoittelemaan pallon kanssa maaliskuun lopussa, kun Paloaukean kenttä suli harjoituskuntoon. Yllätyksen edustusjoukkue on ehtinyt keväällä pelata kaksi voittoon päättynyttä treenipeliä LehPa/3:sta ja Yllätyksen B-junioreita vastaan. Näistä asetelmista joukkue lähtee tavoittelemaan voittoa kauden avauspelissä ja menestystä Vitosessa.

Joukkueen rosteri on säilynyt kutakuinkin entisenlaisenaan. Joukkue on edelleen nuori, sillä pelaajien ikähaitari on 17-32 vuotta. Toistaiseksi joukkue on harjoitellut pelaajavalmentajiensa Toni Kukkosen ja Teemu Jebin johdolla. Ensimmäisessä pelissä valmennusvastuun kantaa Teemu Jeb, joka jo viime kaudella kantoi päävastuun valmennuksesta kauden alussa tapahtuneen loukkaantumisensa vuoksi. Jebin paluu pelikentille lähenee, mutta vielä näin kauden alkuvaiheessa hän on pois kokoonpanosta. Myös Ville Ponkilaisen ja Markus Martikaisen paluuta kentille vakavien loukkaantumisten jälkeen odotetaan innolla.

AFC Keltik /2:n kokoonpanosta Yllätyksellä ei ole vielä käsitystä, sillä viime kaudella Keltikillä on ainoastaan tuo kakkosjoukkue, kun ykkösjoukkue luopui Kolmosen paikasta. Viime kaudella kakkosjoukkue koostui siis hyvin pitkälti ykkösjoukkueen pelaajista. Tällä kaudella ykkösjoukkue pelaa Nelosta ja on todennäköistä, että kentällä nähdään sekoitus molemmista Keltikin joukkueista. Viime kaudella Yllätys voitti ensimmäisen kohtaamisen AFC Keltik /2:sta vastaan selkeästi 3-1 (1-1), mutta hävisi toisen syyskuussa pelatun pelin kauden huonoimman toisen puoliajan ansiosta 2-3 (1-0). Se olikin Yllätykselle viime kauden ainoa tappio.

Lauantaina kentällä nähdään varmasti nälkäinen ja voitonhaluinen Yllätys! 

More news

Otteluennakko Vitonen noususarja Yllätys- KJK 18.9.2021 klo 13.00 Paloaukean tekonurmi

Yllätyksen miesten edustusjoukkue jahtaa nousua Neloseen ja nousun ratkaiseva ottelu pelataan tulevana lauantaina 18.9. klo 13.00 Paloaukeantekonurmella. Vastaan astelee Kuopion Jalkapallokerho, joka voitti oman alkusarjan lohkonsa ja majailee noususarjassa toisella sijalla hengittäen Yllätykse...

Read more

Yllätyksen miesten Edustusjoukkue aloittaa nousukarsintasarjan perjantaina 20.8 klo 19.00 Paloaukealla

Yllätyksen miesten Edustusjoukkue aloittaa nousukarsintasarjan perjantaina 20.8 klo 19.00 Paloaukean tekonurmella, kun vastaan astelee Lapinlahden Pallo -95. Viitosen yläloppusarjan pelimuoto on hieman muuttunut aiemmasta, josta ohessa pieni tiivistys. Viitosen yläloppusarjassa on yhteensä viis...

Read more