Målvaktsuppvärmning

...
11views

Traditionell målvaktuppvärmning sker med att det står ett led på mitten och sen skjuter man på olika ställen i målet. Några enkla knep att göra det roligare för utespelarna och mer naturligt för målvakterna är att utespelarna gör någon slags riktningsförändring innan skottet. Här är det tre filmer ihopklippta som visar just det. Riktningsförändring är en stor och viktig del av handbollen. Utespelarna ska skjuta riktade skott och riktningen ska bestämma var. I dom två första filmklippen så ska dom skjuta i bortre hörnet, först uppe sen nere. I det tredje klippet har vi kört varannan uppe/nere och det vi ser är valfria skott som en sista övning.

Traditionell målvaktuppvärmning sker med att det står ett led på mitten och sen skjuter man på olika ställen i målet. Några enkla knep att göra det roligare för utespelarna och mer naturligt för målvakterna är att utespelarna gör någon slags riktningsförändring innan skottet. Här är det tre filmer ihopklippta som visar just det. Riktningsförändring är en stor och viktig del av handbollen.
Utespelarna ska skjuta riktade skott och riktningen ska bestämma var. I dom två första filmklippen så ska dom skjuta i bortre hörnet, först uppe sen nere. I det tredje klippet har vi kört varannan uppe/nere och det vi ser är valfria skott som en sista övning.

CategoriesMålvakt, Skottövning
0Comments
Anonymous user