Speluppfattning och förståelse för spelet anfall - Erik Larholm

...
767views

Del 1 av 2 med Erik Larholm om speluppfattning Speluppfattning, spelförståelse, att uppfatta spelet, kärt barn har många namn. Oavsett vad du väljer att kalla det så är ämnet viktigt, intressant och alltid modernt. Dessa minuter i ämnet riktar sig främst till dig som går på gymnasiet eller spelar handboll som senior. Lyssna, diskutera med ditt lag om vad jag tänker, tycker och har erfaret inom denna roliga handbollsdel. Erik Larholm Tyvärr ville inte tekniken vara helt på vår sida vid inspelning så vi ber om ursäkt för bristande bildkvalité och vi jobbar på en förbättring till del 2.

Del 1 av 2 med Erik Larholm om speluppfattning

Speluppfattning, spelförståelse, att uppfatta spelet, kärt barn har många namn. Oavsett vad du väljer att kalla det så är ämnet viktigt, intressant och alltid modernt. Dessa minuter i ämnet riktar sig främst till dig som går på gymnasiet eller spelar handboll som senior. Lyssna, diskutera med ditt lag om vad jag tänker, tycker och har erfaret inom denna roliga handbollsdel.

Erik Larholm

Tyvärr ville inte tekniken vara helt på vår sida vid inspelning så vi ber om ursäkt för bristande bildkvalité och vi jobbar på en förbättring till del 2.

CategoriesTränarutbildning
0Comments
Anonymous user