Commercial
LIVE00:00/00:00

Handboll Fitness

...
214views

Camilla Rohlén och Emme Adébo ger här en introduktion till Handboll Fitness och dess positiva effekter för föreningslivet och handbollen. Konceptet Handboll Fitness ligger i tiden och är en verksamhetsdel som vi i våra föreningar traditionellt inte erbjuder i någon större omfattning, men som verkligen skulle bidra till att utveckla handbollföreningen för att kunna erbjuda handboll för alla hela livet. Med ett roligt, enkelt och flexibelt material sänker vi trösklarna för att bjuda in fler målgrupper till handbollföreningen. Träningspasset är möjligt för alla att genomföra, oavsett om du är ny och vill testa på handboll för första gången, eller om du lagt idrotten på hyllan ett tag, eller om du bara vill ha ett alternativ till den idrottssatsning du bedriver. Möjligheten att träna handboll utan att förbinda sig till tävling – träna på egna villkor och för att det är kul med den gröna mjuka bollen i centrum i alla övningar. Mer information https://www.svenskhandboll.se/HandbollFitness/ Vill er förening ha mer information om Handboll Fitness eller en digital träff om konceptet? Maila frågor till: handbollfitness@handboll.rf.se

Camilla Rohlén och Emme Adébo ger här en introduktion till Handboll Fitness och dess positiva effekter för föreningslivet och handbollen.

Konceptet Handboll Fitness ligger i tiden och är en verksamhetsdel som vi i våra föreningar traditionellt inte erbjuder i någon större omfattning, men som verkligen skulle bidra till att utveckla handbollföreningen för att kunna erbjuda handboll för alla hela livet. Med ett roligt, enkelt och flexibelt material sänker vi trösklarna för att bjuda in fler målgrupper till handbollföreningen. Träningspasset är möjligt för alla att genomföra, oavsett om du är ny och vill testa på handboll för första gången, eller om du lagt idrotten på hyllan ett tag, eller om du bara vill ha ett alternativ till den idrottssatsning du bedriver. Möjligheten att träna handboll utan att förbinda sig till tävling – träna på egna villkor och för att det är kul med den gröna mjuka bollen i centrum i alla övningar.

Mer information
https://www.svenskhandboll.se/HandbollFitness/

Vill er förening ha mer information om Handboll Fitness eller en digital träff om konceptet? Maila frågor till:
handbollfitness@handboll.rf.se

CategoriesInspiration
0Comments
Anonymous user