News

Gör dig redo för helgen, för i år 2021 får alla steg spelas i Gjensidige USM. Och vi bjuder på ett riktigt glädjebesked, läs vidare för att få veta mer.

I måndags (nov 2020) meddelade Handbollsförbundet att Gjensidige USM steg 2 för pojkar och flickor 18 ställs in. På torsdagseftermiddagen kom ytterligare ett dystert besked för Gjensidige USM – steg 2 ställs in för alla årskullar. – På grund av det rådande läget så ser förbundet det inte som möjligt att genomföra steg 2 på ett hållbart sätt, skriver tävlingschef Adam Engström.

På måndagseftermiddagen kom ett dystert besked för pojkar och flickor i ålderskullen 18 år – Gjensidige USM Steg 2 ställs. Detta på grund av de den rådande situationen i landet samt de allmänna råd och restriktioner som införts i flera regioner.

Gjensidige USM steg 1 fortsätter till helgen och under veckan kom ett glädjande besked. Solidsport livesänder även samtliga 200 matcher från de 24 grupperna för pojkar 14.

Man ska spela tufft och man ska spela hårt, men efter slutsignalen ska man visa varandra respekt och ta i hand. De laget som gör det på bästa sätt kommer att belönas med Sundströms Fair Play-pris under finalhelgen av Gjensidige USM.

I helgen spelas 48 matcher i Steg 4 i ålderskategorin F16 - och samtliga kommer livesändas på Solidsport.