News

I helgen spelas 48 matcher i Steg 4 i ålderskategorin F16 - och samtliga kommer livesändas på Solidsport.

Vi närmar oss årets höjdpunkt i USM Handboll. Nu återstår endast Steg 4 innan Finalspelet ska avgöra allt i IFU Arena, Uppsala under våren. I helgen spelas 88 matcher i Steg 4 - och samtliga kommer livesändas på Solidsport.

Helgen 7-8 mars inleds Steg 4 i USM i handboll. Först ut i Steg 4 är klasserna Flickor 18 och Pojkar 14. Från och med helgen 7-8/3 är det USM helg varje helg under hela mars månad. Nedan hittar du alla kanaler och livesändningar. Nu kör vi!

I helgen är det dags för USM Steg 3 för ålderskategorierna P18 & F14. Det blir att se fram emot jämna, roliga och underhållande matcher. Samtliga P18- samt majoriteten F14-grupperna livesänds på Solidsport.

I helgen är det dags för USM Steg 3 för ålderskategorin F16. Det blir att se fram emot jämna, roliga och underhållande matcher. Varför inte kombinera EM-sluspelet med lite USM då 11 av 16 grupper livesänds på Solidsport.

I helgen är det dags för USM Steg 3 för ålderskategorin P16. Det blir att se fram emot jämna, roliga och underhållande matcher. Varför inte kombinera EM-fokuset med lite USM då 8 av 10 grupper livesänds på Solidsport.