News

I helgen är det dags för USM Steg 3 för ålderskategorin P16. Det blir att se fram emot jämna, roliga och underhållande matcher. Varför inte kombinera EM-fokuset med lite USM då 8 av 10 grupper livesänds på Solidsport.

Helgen 11-12 januari inleds Steg 3 i USM i handboll. Först ut i Steg 3 är klasserna Flickor 18 och Pojkar 14. Från och med helgen 11-12/1 är det USM helg varje helg. Nedan hittar du alla kanaler och livesändningar. Nu kör vi!

Tjejer som spelat ihop sen bollskolan. Som vant sig vid att spela de stora och viktiga matcherna. I en klubb som hittat formeln för att behålla och utbilda starka damspelare. Därför är också Kärra HF en av storfavoriterna under USM i handboll. - Vi har ett tydligt mål, förklarar tränaren Eric Feiff. Du ser USM live på SolidSport 3-5 maj.

Ett regerande mästarlag redo att försvara titeln i USM. En skyttekung från Handbollsligan lika redo att krossa den drömmen. - USM är speciellt, det här kommer att bli roligt och vi går in med inställningen att vinna varje match, säger Ystad IF:s Ludvig Hallbäck, 18. Du ser USM live på SolidSport 3-5 maj.

En unik generation handbollstalanger. Ett USM som gläntar på dörren till en ljus svensk handbollsframtid. Vad kan man som tittare förvänta sig av avgörandet i Uppsala den 3-5 maj - som visas live på SolidSport? - Maxat! Vi kommer få se framtidens storstjärnor, säger Viasats handbollsexpert Hanna Fogelström bestämt.