News

Nytt för i år är att beteckningen RM blir USM, men det handlar endast om paketering och inte om innehållet. De olika tävlingsbestämmelserna kvarstår.

Helgen 20-22 mars avgörs RM Elite Eight och USM omgång 3. Följ nästan alla matcher live på Solidsport! Nedan hittar du alla kanaler och livesändningar. Nu kör vi!

Bredd och spets. Två ord som vi gärna förknippar med Solidsport. Två vägar som faktiskt kan förenas i en klubb - och i ett specifikt lag. Ett exempel på det är Åkersberga Baskets P03-lag.

Ett lag som vuxit ur en gemenskap där alla inkuderats. En linje som skapat Sveriges bästa spets. Nu är Åkersberga Basket P03 ute efter att vinna sitt andra raka USM - och förhoppningsvis är då fjolårets MVP redo för en comeback. - Har vi fullt lag så har vi också goda förutsättningar att ta guld igen, säger Joel Halling.

Obesegrade i omgång ett. Nu är Malbas F05 värdar för omgång tre när RM rullar vidare till helgen - med siktet inställt på Elite 8. – Jag tror vi har goda chanser, säger coachen Jennie Hallonqvist.

Den spännande resan inför vårens FInal Four i USM och RM fortsätter. I helgen väntar omgång i RM och ett flertal grupper livesänds på Solidsport.