Tjäna pengar till laget med SolidSport

Det finns mängder med sätt att tjäna pengar till laget, men med SolidSport är det både enkelt och roligt att fylla lagkassan. Genom att starta en egen kanal och börja livesända gratis kan även er förening börja tjäna pengar till laget. Det spelar ingen roll om det är fotboll, ishockey, innebandy eller annan sport. Alla kan tjäna pengar till laget med SolidSport.

Klicka HÄR för att skapa er SolidSport-kanal.

Latest news

Trött på att sälja lotter och salami? Lugn. Nu finns det ett både enkelt och roligt sätt att tjäna pengar till laget. Börja livesänd era matcher med Solidsport. Det är gratis, fyller lagkassan och ni sparar minnen för livet.

Så tjänade Rotebro IS tusenlappar med livesändningar på SolidSport

Den första livesändningen på SolidSport blev en succé. Tacksamma “Månadssupportrar” anslöt snabbt därefter. Nu kan fotbollskillarna i Rotebro IS P03 räkna in tusenlappar på kontot - samtidigt som engagemanget och delaktigheten nått nya höjder bland spelare och föräldrar. – Det vi skapar ger dubbelt värde för laget och killarna - det ger både pengar och filmer som vi kan titta på om och om igen, säger lagledaren Sara Greberg.

Read more

Så tjänade Drevviken 10 000 kr med SolidSport

Sälja lotter, korv, grillkol, strumpor, kakor. Det finns mängder med sätt för lag och föreningar att tjäna pengar. För division 4 hockeylaget Drevviken HK har däremot att livesända med SolidSport varit det största framgångsreceptet. – Vi tjänade 10 000 kronor vår första säsong bara genom att livesända våra matcher och har nu 50 supportrar som betalar varje månad. Det är över all förväntan, säger sportchefen Gustav Larsson.

Read more