Finaldramatiken i SverigeCupen - för 99 kronor

Söndagen är finaldag i SverigeCupen.
När allt ska avgöras.
Skaffa ett finalpass på SolidSport för 99 kronor och få alla känslor av dramatik från Nyköping.

Det har varit intensiva dagar i Nyköping, och nu ökar vi takten ytterligare.

Finalpasset är redan igång, och de första semifinalerna (tjejer) - Västergötland-Södermanland och Skåne Röd-Stockholm Gul - inleds vid klockan 10.20.

Killarnas semifinaler - Skåne Gul-Halland och Skåne Röd-Östergötland - startar klockan 11.25.

Finalerna spelas sedan klockan 16.00 (tjejer) och klockan 17.15 (killar) i Rosvallas A-hall.

För 99 kronor får ni tillgång till all action från det kittlande avgörandet.

Passa då också på att ta del av alla intervjuer från helgen i Studio SolidSport med bland andra herrlandslagets förbundskapten Kristjan Andréssen, förbundskaptenerna för U16-landslagen Tomas Axnér och Patrik Svarvén - och mycket, mycket mer.

För dig som endast vill se finalerna rekommenderar vi följande sändning Finalerna SverigeCupen 2018, du får se båda finalerna för endast 79kr.

More news

Erbjudande: Spara minnen för livet

Dramatiken har lagt sig. Priserna delats ut. Det som består är minnena av Sverigecupen 2019. För 119 kronor har du nu chansen att köpa Reprispaketet och spara minnen för livet.

Read more

"En riktigt härlig fest"

Sverigecupen är chansen för landets bästa 15-åringar att visa upp sig - och förhoppningsvis kunna ta ytterligare ett steg. På läktaren i Nyköping sitter nämligen bland andra förbundskaptenen för pojklandslaget i handboll, Björn Sätherström. Så vad är han är ute efter? Hur viktigt är det med att vara fysisk utvecklad? Och är man slut som handbollsspelare om man inte ens är uttagen till Sverigecupen? - Det finns chans att nå så långt som A-landslaget även om man inte är i Nyköping den här helgen, säger Sätherström.

Read more

"Njut av situationen, ta ner pressen"

En utmaning och och en fest. Säkert lite nerver. Sverigecupen närmar sig och landslagsstjärnan Olivia Mellegård, 23, vet exakt hur tjejerna och killarna känner sig inför den stora turneringen i Nyköping - och vill därför förmedla ett viktigt budskap. - Njut av situationen, och ta ner pressen. Den känslan är onödig, säger Mellegård. Du ser Sverigecupen live på Solidsport 8-10 november.

Read more

Efter succén dag ett - nytt erbjudande för SverigeCupen

Handbollsfesten i Nyköping är igång och det är dags att haka på. Trycket är stort på SolidSports sändningar från SverigeCupen, och nu kommer därför ett nytt helgerbjudande som aktiveras innan lördagens matcher går igång: 129 kronor och ni ser samtliga helgens matcher live.

Read more