Erbjudande - spara alla minnen från SverigeCupen 2018

Dramatiken har lagt sig.
Priserna delats ut.
Det som består är minnena av SverigeCupen 2018.
För 99 kronor har du nu chansen att spara dessa för livet.

Det var tre dagar av allt i Nyköping den gångna helgen.

Snygga mål, fantastiska målvakter, tuffa satsningar, skickliga unga domare - och massor av känslor.

Till slut stod Stockholm (flickor) och Halland (pojkar) som slutsegrare, och de båda all star-lagen var pepprade av talang.

Det är minnen man gärna bevarar, och efter en cup med massor av intresse kring SolidSport så erbjuder vi nu ett paket som innehåller precis allt från SverigeCupen.

För 99 kronor så kan se om och ladda ner alla matcher och intervjuer du är intresserad av, du får bland annat ta del av U16-förbundskaptenerna Tomas Axnér och Patrik Svarvéns syn på årskullen 2003 - och lyssna till herrlandslagets förbundskapten Kristjan Andréssens intryck från Rosvalla.

Så ta chansen.

Spara alla minnen för livet.More news

Finaldramatiken i SverigeCupen - för 99 kronor

Söndagen är finaldag i SverigeCupen. När allt ska avgöras. Skaffa ett finalpass på SolidSport för 99 kronor och få alla känslor av dramatik från Nyköping.

Read more

Efter succén dag ett - nytt erbjudande för SverigeCupen

Handbollsfesten i Nyköping är igång och det är dags att haka på. Trycket är stort på SolidSports sändningar från SverigeCupen, och nu kommer därför ett nytt helgerbjudande som aktiveras innan lördagens matcher går igång: 129 kronor och ni ser samtliga helgens matcher live.

Read more

All Access till all action från SverigeCupen

Se din spelare, från ditt distrikt. Live - eller när du vill. Den 9-11 november 2018 avgörs anrika SverigeCupen i Nyköping, där omkring 120 matcher spelas på sex planer under de tre dagarna. - Vi förväntar oss action, dramatik och massor av känslor. Tittarna ska givetvis förvänta sig detsamma i en gedigen produktion, säger Mathias Lühr, PR & kommunikationschef på SolidSport.

Read more

Bytte spår - nu dömer tvillingarna EM och Champions League

SverigeCupen kan vara avstampet mot stora karriärer. Fråga bara tvillingarna Maria och Safia Bennani, 29, - Det var faktiskt efter finalen i SverigeCupen som vi valde att avsluta våra spelarkarriärer och satsa på dömandet istället, säger Safia. I dag dömer tvillingarna Champions League, herrhandboll på högsta nivå - och har precis blivit uttagna att döma EM i december.

Read more