Erbjudande: Spara minnen för livet

Dramatiken har lagt sig.
Priserna delats ut.
Det som består är minnena av Sverigecupen 2019.
För 119 kronor har du nu chansen att köpa Reprispaketet och spara minnen för livet.

Det var tre dagar av allt i Nyköping den gångna helgen.
Snygga mål, fantastiska målvakter, tuffa satsningar, skickliga unga domare - och massor av känslor.

Till slut stod Stockholm Svart (flickor) och Halland (pojkar) som slutsegrare, och de båda all star-lagen var pepprade av talang.

Det är minnen man gärna bevarar, och efter en cup med massor av intresse kring SolidSport så erbjuder vi nu ett paket som innehåller precis allt från SverigeCupen.

För 119 kronor så kan du se om och ladda ner alla matcher och intervjuer du är intresserad av.
Så ta chansen.

Köp Reprispaketet och spara alla minnen för livet.More news

"En riktigt härlig fest"

Sverigecupen är chansen för landets bästa 15-åringar att visa upp sig - och förhoppningsvis kunna ta ytterligare ett steg. På läktaren i Nyköping sitter nämligen bland andra förbundskaptenen för pojklandslaget i handboll, Björn Sätherström. Så vad är han är ute efter? Hur viktigt är det med att vara fysisk utvecklad? Och är man slut som handbollsspelare om man inte ens är uttagen till Sverigecupen? - Det finns chans att nå så långt som A-landslaget även om man inte är i Nyköping den här helgen, säger Sätherström.

Read more

"Njut av situationen, ta ner pressen"

En utmaning och och en fest. Säkert lite nerver. Sverigecupen närmar sig och landslagsstjärnan Olivia Mellegård, 23, vet exakt hur tjejerna och killarna känner sig inför den stora turneringen i Nyköping - och vill därför förmedla ett viktigt budskap. - Njut av situationen, och ta ner pressen. Den känslan är onödig, säger Mellegård. Du ser Sverigecupen live på Solidsport 8-10 november.

Read more

Finaldramatiken i SverigeCupen - för 99 kronor

Söndagen är finaldag i SverigeCupen. När allt ska avgöras. Skaffa ett finalpass på SolidSport för 99 kronor och få alla känslor av dramatik från Nyköping.

Read more

Efter succén dag ett - nytt erbjudande för SverigeCupen

Handbollsfesten i Nyköping är igång och det är dags att haka på. Trycket är stort på SolidSports sändningar från SverigeCupen, och nu kommer därför ett nytt helgerbjudande som aktiveras innan lördagens matcher går igång: 129 kronor och ni ser samtliga helgens matcher live.

Read more