Efter succén dag ett - nytt erbjudande för SverigeCupen

Handbollsfesten i Nyköping är igång och det är dags att haka på.
Trycket är stort på SolidSports sändningar från SverigeCupen, och nu kommer därför ett nytt helgerbjudande som aktiveras innan lördagens matcher går igång:
129 kronor och ni ser samtliga helgens matcher live.

Nervösa och förväntansfulla miner byttes till beslutsamhet och segervrål.

Oro, blev till glädje.

Och en del besvikelse.

Det är ju så cuper funkar, alla får inte vinna alla matcher.

Men dag ett av SverigeCupen motsvarade alla förväntningar, och Nyköping fick se väldigt mycket bra handboll under fredagseftermiddagen.

Där var krossar, täta matcher, våldsamma satsningar mot samlade försvar - och avslut så läckra att man blev sittande med ett leende på läpparna.

Och inte minst har vi fått ta del av gedigna domarinsatser, så när Sveriges mest lovande domarpar får styra matcherna som Sveriges mest lovande femtonåringar spelar så sker det under kontrollerade och (precis lagom) artiga former.

Genom SolidSports studio susar generalsekreterare, domarbaser, domarpar med ambitioner - och mängder, mängder av spelare.

Blickarna hos förbipasserande spelare och ledare är koncentrerade och fokus hamnar lätt på de tv-apparater som visar samtliga matcher live - oavbrutet - i SolidSport-montern.

Samma matcher som ni hittar på ett helgpass för 129 kronor på solidsport.com/sverigecupen/all_access, och passet blir tillgängligt under lördagsmorgonen - innan matcherna drar igång.

Det är handbollsfest, och alla är bjudna.


More news

Erbjudande: Spara minnen för livet

Dramatiken har lagt sig. Priserna delats ut. Det som består är minnena av Sverigecupen 2019. För 119 kronor har du nu chansen att köpa Reprispaketet och spara minnen för livet.

Read more

"En riktigt härlig fest"

Sverigecupen är chansen för landets bästa 15-åringar att visa upp sig - och förhoppningsvis kunna ta ytterligare ett steg. På läktaren i Nyköping sitter nämligen bland andra förbundskaptenen för pojklandslaget i handboll, Björn Sätherström. Så vad är han är ute efter? Hur viktigt är det med att vara fysisk utvecklad? Och är man slut som handbollsspelare om man inte ens är uttagen till Sverigecupen? - Det finns chans att nå så långt som A-landslaget även om man inte är i Nyköping den här helgen, säger Sätherström.

Read more

"Njut av situationen, ta ner pressen"

En utmaning och och en fest. Säkert lite nerver. Sverigecupen närmar sig och landslagsstjärnan Olivia Mellegård, 23, vet exakt hur tjejerna och killarna känner sig inför den stora turneringen i Nyköping - och vill därför förmedla ett viktigt budskap. - Njut av situationen, och ta ner pressen. Den känslan är onödig, säger Mellegård. Du ser Sverigecupen live på Solidsport 8-10 november.

Read more

Finaldramatiken i SverigeCupen - för 99 kronor

Söndagen är finaldag i SverigeCupen. När allt ska avgöras. Skaffa ett finalpass på SolidSport för 99 kronor och få alla känslor av dramatik från Nyköping.

Read more