All Access till all action från SverigeCupen

Se din spelare, från ditt distrikt.
Live - eller när du vill.
Den 9-11 november 2018 avgörs anrika SverigeCupen i Nyköping, där omkring 120 matcher spelas på sex planer under de tre dagarna.
- Vi förväntar oss action, dramatik och massor av känslor. Tittarna ska givetvis förvänta sig detsamma i en gedigen produktion, säger Mathias Lühr, PR & kommunikationschef på SolidSport.

Här får du tillgång till cupens alla matcher!

SverigeCupen ingår som ett led i Svenska Handbollförbundets utbildning och talangutveckling för såväl spelare (födda 2003) som unga domare, och den spelas i november varje år med distriktslag från hela Sverige.

I ett samarbete med Svenska Handbollförbundet ger SolidSport dig chansen att se all action från SverigeCupen och samtidigt skaffa dig möjligheten att spara minnen för livet.

- SverigeCupen är en av de verkliga höjdarna när det kommer till återkommande cuper i Sverige, där vi tittare får se morgondagens handbollsstjärnor ta spännande steg i karriären och samtidigt njuta av idrott när den är som mest fängslande, säger Mathias Lühr.

Du får all dramatik samlat i ett all access-erbjudande för 169 kronor, enskilda matchköp kostar 59 kronor.

All access betyder alla matcher live. Och när du vill.

Du köper ditt All Access pass här.

Här hittar du alla sändningar.

För att snabbast hitta ditt favoritlag, skriv in namnet på laget i sökrutan längst upp på sidan.

More news

Erbjudande - spara alla minnen från SverigeCupen 2018

Dramatiken har lagt sig. Priserna delats ut. Det som består är minnena av SverigeCupen 2018. För 99 kronor har du nu chansen att spara dessa för livet.

Read more

Finaldramatiken i SverigeCupen - för 99 kronor

Söndagen är finaldag i SverigeCupen. När allt ska avgöras. Skaffa ett finalpass på SolidSport för 99 kronor och få alla känslor av dramatik från Nyköping.

Read more

Efter succén dag ett - nytt erbjudande för SverigeCupen

Handbollsfesten i Nyköping är igång och det är dags att haka på. Trycket är stort på SolidSports sändningar från SverigeCupen, och nu kommer därför ett nytt helgerbjudande som aktiveras innan lördagens matcher går igång: 129 kronor och ni ser samtliga helgens matcher live.

Read more

Bytte spår - nu dömer tvillingarna EM och Champions League

SverigeCupen kan vara avstampet mot stora karriärer. Fråga bara tvillingarna Maria och Safia Bennani, 29, - Det var faktiskt efter finalen i SverigeCupen som vi valde att avsluta våra spelarkarriärer och satsa på dömandet istället, säger Safia. I dag dömer tvillingarna Champions League, herrhandboll på högsta nivå - och har precis blivit uttagna att döma EM i december.

Read more