Commercial
LIVE00:00/00:00

Så kan handbollen digitaliseras - med hjälp av streaming

Replay · ...

Möjligheten att sända sin sport live är ett naturligt steg för en idrottsförening, både för att tillgängliggöra alla föreningens matcher för sin publik, oavsett var den befinner sig, men också för att skapa nya intäkter. Livesport handlar inte längre om endast idrottseliten. Med hjälp av Solidsport kan handbollsföreningar digitalisera hela sin verksamhet, allt från träningar och utbildningar till att streama alla matcher i föreningen. Webbinariet är helt gratis och leds av Niklas Isander, handbollsansvarig på Solidsport. Önskar du att komma i kontakt med Solidsport och få hjälp igång med Solidsport Club? Fyll i kontaktuppgifter i detta formulär så kontaktar vi er: https://forms.gle/UtiAhiByCaP6HGmr9

Möjligheten att sända sin sport live är ett naturligt steg för en idrottsförening, både för att tillgängliggöra alla föreningens matcher för sin publik, oavsett var den befinner sig, men också för att skapa nya intäkter.

Livesport handlar inte längre om endast idrottseliten. Med hjälp av Solidsport kan handbollsföreningar digitalisera hela sin verksamhet, allt från träningar och utbildningar till att streama alla matcher i föreningen.

Webbinariet är helt gratis och leds av Niklas Isander, handbollsansvarig på Solidsport.

Önskar du att komma i kontakt med Solidsport och få hjälp igång med Solidsport Club? Fyll i kontaktuppgifter i detta formulär så kontaktar vi er:
https://forms.gle/UtiAhiByCaP6HGmr9

CategoriesWebbinar