News

På lördag avgörs kampen om SM-guldet – Fair Play TK mot Solna TK. Finalen direktsänds av Svenska Tennisförbundet med start 14.00.

På lördag avgörs kampen om SM-guldet – ska Enskede LTK ta en historisk titel eller tar Fair Play TK sitt sjätte SM-guld på sju år? Finalen direktsänds av Svenska Tennisförbundet med start 16.00.

Caijsa Hennemann–Rebecca Peterson och Filip Bergevi–Gustaf Ström. Så spelas finalerna i årets andra SM-serietävling: Strandbadsturneringen i Falkenberg.

På fredagen inleddes huvudtävlingen i Strandbadsturneringen. Kampen om finalplatserna i SM-serietävlingen avgörs på lördagen och spelet går att följa via vår direktsändning här på Solidsport med start 10.00.

När WTA-touren fortfarande står på paus tar Rebecca Peterson chansen att få matcher på hemmaplan. På fredagen gör Sverigeettan entré i Strandbadsturneringen. ”En väldigt bra möjlighet för mig”, säger den 44-rankade SALK-spelaren.

Det är bäddat för ännu en högklassig SM-serietävling i Sommartouren. Efter kvalet är nu startfälten kompletta i huvudtävlingarna som inleds under fredagen.