20 Nov. 13:30
Ecb6064f 2de3 4a9e b64f ccfbf81e3397
Get yearly subscription

129 SEK

Support Superettan herr. 
Get access to all content from the league.
Terminate whenever you want.
Buy 129 SEK/yearly subscription
Unlock video

0 SEK

Get access to this video only.
Replay included.
Buy 0 SEK

Superettan Clinics: Kalmar Saints practice in competition period, Vladimir Ivankovic

Replay · ...

En första clinic från Superettan herr under 2020/21. Då säsongen nu är tillfälligt uppskjuten har vi en utmärkt möjlighet att dela med oss av kunskap från coacher i Superettan herr, och andra ligor, och hur de jobbar med sina lag. Öppna sändningar som är tillgängliga för alla och vi hoppas det skall skapa diskussion. Frågor går utmärkt att ställa i kommentatorsfältet, så kommer en moderator att ställa frågorna till den coach som har clinicen vid förutbestämda tillfällen. I SEH Clinics första sändning är det Kalmar Saints head coach Vladimir Ivankovic som håller i ämnet "Träning under säsong". Han kommer visa övningar från uppvärmning till taktikgenomgångar hur han planerar och genomför sina träningar. Clinicen genomförs på engelska. Coach Ivankovic: "We will go through regular, middle week practice what we are usually run this season. Practice is divided in 3 parts - warm up drills, individual and group tactics, and team tactics."

En första clinic från Superettan herr under 2020/21. Då säsongen nu är tillfälligt uppskjuten har vi en utmärkt möjlighet att dela med oss av kunskap från coacher i Superettan herr, och andra ligor, och hur de jobbar med sina lag.

Öppna sändningar som är tillgängliga för alla och vi hoppas det skall skapa diskussion. Frågor går utmärkt att ställa i kommentatorsfältet, så kommer en moderator att ställa frågorna till den coach som har clinicen vid förutbestämda tillfällen.

I SEH Clinics första sändning är det Kalmar Saints head coach Vladimir Ivankovic som håller i ämnet "Träning under säsong". Han kommer visa övningar från uppvärmning till taktikgenomgångar hur han planerar och genomför sina träningar.

Clinicen genomförs på engelska.

Coach Ivankovic:
"We will go through regular, middle week practice what we are usually run this season. Practice is divided in 3 parts - warm up drills, individual and group tactics, and team tactics."