News

Det var julavslutning i Eoshallen på lördagseftermiddagen, när lundalaget noterade sin åttonde raka seger i Superettan herr. Ännu bättre: Eos fick revansch på AIK efter en förlust i Solna i oktober.

Serieledande Fryshuset är fortsatt glödheta och håller fast vid sin förstaplats i Superettan Herr. Men mot Alvik på torsdagskvällen fick de krama ur sig allt de hade i en match som krävde övertid för att avgöras.

Det spelades en tidig seriefinal i Eoshallen på lördagseftermiddagen. Obesegrade Högsbo åkte till Lund för att hämta hem säsongens åttonde raka vinst men Eos David Niklasson och hans 27 poäng hade andra planer. – Jag skulle vilja påstå att han är Superettans bästa poänggörare, säger Eos lagkapten Olle Karlsson.

På lördag väntar en rykande het seriefinal i Eoshallen mellan Eos och Högsbo. Lundalaget toppar tabellen – men på styrkan av att de spelat fler matcher. Högsbo är obesegrade och planerar att fortsätta att vara det även efter helgen. – Jag tror det blir en tuff match, men jag tror på oss som segrare, säger Eos head coach Christoffer Henriks.

SolidSport gör tillsammans med Svenska Basketbollförbundet en rejäl satsning på Superettan för herrar. Samtliga matcher från ligan kommer att livesändas på Solidsport, och utvalda matcher kommer även att exponeras i Telias utbud. Samtidigt får fansen en unik möjlighet att stötta sitt favoritlag och bidra till klubbens utveckling.