Köp säsongskort - Se alla matcher

Få tillgång till alla matcher i Superettan Basket Herrar. Klicka HÄR för att köpa ditt säsongskort.

Latest news

Under onsdagen meddelade Svenska Basketbollförbundet att Superettan herr pausas. Beslutet togs då ligan inte uppfyller de kriterier som krävs för att få utöva idrott efter att de lokala restriktionerna införts i vissa regioner. – Vi berättade för killarna igår på träningen, och såklart blev dem inte glada, säger Kalmars coach Vladimir Ivankovic, till Solidsport News.

Veckans match: “Vi vill åka därifrån med första vinsten”

Det är två lag i olika delar av tabellen som möts i veckans match i Superettan. På lördag klockan 14 tar femteplacerade Wetterbygden emot elfteplacerade Ockelbo i Huskvarna sporthall. – Vi fortsätter att ta steg framåt och under de två tre senaste matcherna har vi spelat bättre, säger Wetterbygdens tränare Gabo Loaiza till Solidsport News.

Read more

Veckans match: “Vi behöver spela på toppen av vår förmåga”

På lördag spelas veckans match i Superettan, Högsbo – Alvik. Högsbo kommer till matchen med tre raka segrar medan Alvik på jakt efter säsongens första vinst. – Vi kommer behöva spela på toppen av vår förmåga för att kunna utmana Högsbo på deras hemmaplan, säger Alviks tränare Jesper Andersson till Solidsport News.

Read more

Upcoming games

Previous games

Recommended

Highlights

Latest