Se STG Open 2021 live. Och när du vill

Se alla tävlingar från STG Open 2021. Med All Access får du tillgång till alla livesändningar och repriser från Trean, Cop 1 & Cop 2, Femman & Fyran.

Klick HÄR för att köpa All Access till STG Open 2021.

Latest news

För första gången någonsin lvesändes den stora gymnastiktävlingen STG Open i helgen. Resultatet? 2 500 tittare och över 1300 sålda streamingbiljetter. – Att det blev en sådan succé hade vi inte räknat med även om jag förstås höll tummarna hela helgen, säger Ia Wikås, truppansvarig för Stockholm Top Gymnastics.

Den digitala världen har under pandemin blivit en verklighet. Att möten, träningar och andra sammankomster sker via skärmen har blivit vardag. En förening som testat och lyckats med det digitala är Stockholm Top Gymnastics. Under året har både tävlingar och träningar genomförst digitalt. Något som uppskattats av deltagarna, berättar föreningschefen Christina Wissinger. – Vi har jobbat hårt för att ställa om verksamheten. Det har krävts väldigt mycket planering och vad jag har hört har det varit uppskattat, säger hon till Solidsport News.

STG Open

Stockholm Teamgym Open, STG Open är en av landets största föreningstävlingar. Här samlas varje år över 1000 gymnaster och 150 ledare under en helg för att tävla och ha roligt tillsammans. Läktaren som rymmer ca 700 personer är konstant proppfull och stämningen i hallen är alltid hög.