Övrig information

Våra Hallar


Tyresöhallen

Adress: Pluggvägen 2 

Vår huvudhall där alla finalmatcher spelas. Hallen är helt ombyggd sedan 2013. En toppmodern anläggning med upp till 1000 åskådarplatser. 

På grund av mycket byggnation i området är det MYCKET begränsat med parkeringsplatser. Alternativ p-plats är Tyresö Centrum (3 timmars fri parkering med app eller registrering i automat) och det tar ca 10 minuter att gå till hallen.

Tillgänglighet

Hallen är väl förberedd för att ta emot barnvagnar och rullstolsbundna besökare, såväl RWC-toaletter, ramp som hiss finns tillgängligt.

Strandhallen  

Adress: Lagergrens väg 10

Buss: Sök på SL:s reseplanerare - länk finns till höger. Hållplats: Lagergrens väg 

Parkering: Finns i nära anslutning till hallen.

Tillgänglighet

Dörröppnare och ramp finns till entrén. Rullstolsburna personer kan inte nå läktare men har möjlighet att placera sig vid spelaringången. Handikapparkering finns 3 platser utanför hallen. Tillstånd behövs måndag till fredag mellan kl 7-18. Handikapptoalett finns.

Mått: 40 x 20 meter, fri höjd 6 meter.

Underlag: Sportgolv, teraflex plast.

Åskådarläktare: Plats för totalt 220 personer - 140 sittplatser och cirka 80 ståplatser. Max antal personer: 500 personer.

Omklädningsrum: Det finns fyra omklädningsrum med dusch och toalett i varje och tre handikappanpassade toaletter, två i omklädningsrummen samt ett vid huvudentrén.

Byggår 1998 

Tillgänglighet 

Entrén är beskaffad med ramp och vår personal på plats är behjälpliga med att hitta lämplig åskådarplats. RWC-toalett finns i hallen, dock ingen hiss.

Slottshallen

Adress: Tjärnstigen 1

Buss: Sök på SL:s reseplanerare - länk finns till höger. Hållplats: Tjärnstigen. 

Parkering: Finns i nära anslutning till hallen.

Max antal personer: 450 personer kan vistas samtidigt i lokalen.

Tillgänglighet

Manuell dörröppning till entrén. Öppen lokal. Läktare på övre och nedre planet. Hiss mellan planen. Handikapparkering 2 platser utanför hallen. Handikapptoalett finns.

Mått: 40 x 20 meter, höjd 7 meter, fri höjd 6 meter.

Underlag: Sportgolv, teraflex plast.

Åskådarläktare: Det finns cirka 250 sittplatser på entréplan och cirka 150 ståplatser på övre plan.

Omklädningsrum: På övre plan finns fyra omklädningsrum med dusch och toalett i varje.

Byggår 2006 

Tillgänglighet 

Hallen är tillgänglig för rullstolsburna. I hallen finns hissanläggning och vår personal på plats är behjälpliga med att hitta lämpliga åskådarplatser. I hallen finns även RWC-toalett.

Forellhallen (tidigare Bollmorahallen)

Adress: Bollmora Torg 5

Bollmorahallen har varit vår spelplats under alla dryga 30 år som ST Cupen spelats. 2016 kommer hallen inte att vara en spelplats under ST Cupen då den är stängd i samband med utvecklingen av Tyresö Centrum. Hallen återkommer troligtvis som spelplats 2017. 

Sedan några år modernt renoverad och att den har nästan 40 år på nacken märks inte. Hallen ligger i direkt anslutning till Tyresö Centrum. Använd centrumparkeringen, 3 timmars fri parkering med app eller registrering i automat eller närliggande parkeringsområden, följ villkoren för parkering på skyltar.

Buss: Sök på SL:s reseplanerare - länk finns till höger. Hållplats: Tyresö centrum.

Max antal personer: 500 personer kan vistas samtidigt på övre och nedre plan.

Ingångar: Publikingång finns på framsidan av hallen. Spelaringången är på baksidan mot stora parkeringen.

Tillgänglighet

Manuell dörröppning till entrén. Läktare. Hiss mellan våningsplanen. Det finns en handikapparkering vid Bollmora torg med avgift alternativt tre platser i p-huset ICA, tre tim P-skiva. Handikapptoalett saknas.

Byggår 1963, renoverad 2004

Tillgänglighet

Hallen är väl förberedd för att ta emot barnvagnar och rullstolsbundna besökare, såväl RWC-toalett som hiss finns tillgängligt och vår personal på plats är behjälpliga med att hitta lämpliga åskådarplatser.