Vinn Individuell Träning Från HK Football Akademi

Under finaldagen i ST Cupen i Tyresöhallen den 6/1 kommer vi att lotta ut 20 gratis träningar med HK Football Akademi

Detta vill ni inte missa så bäst att ni besöker Tyresöhallen under dagen den 6/1, se många heta finaler och chansen till att vinna gratis individuella fotbollsträningar. Hoppas ni sitter på ett BRA stolsnummer i Tyresöhallen


HK Football Akademi erbjuder individuell träning till ambitiösa fotbollsspelare som vill ta steget till nästa nivå och få ut det fulla av sin potential, oavsett ålder, position och nivå


Detta sker personligen av Hamid Kabodvand (VD för HK AB), tidigare grundare och sportchef för AFC Eskiltuna (Allsvenskan) Tränat dom absolut bästa spelarna i svensk-elitfotboll. Spelare som Alexander Isak född 1999 som spelar i borussia dortmund Thomas isherwood född 1998 som spelat i Bayern Munchen och nu idag i Bradford City. Nebiyou Perry född 1999 som idag spelar i FC Köln. Listan är lång och flertals av Sveriges största talanger har tränat med Hamid som idag är grundare för HK Football Akademi och HK Football Management AB.


Till HK Football AkademiMore news

ST Cupen 2020 är inställd

Under lång tid har vi bollat med massor av olika uppslag och idéer för hur vi ska kunna genomföra ST Cupen under de omständigheter vi befinner oss i. Tyvärr finns det inte någon praktisk möjlighet för oss att kunna garantera att vi på ett säkert sätt kan genomföra turneringen och för första gången sedan början på 80-talet kommer hallarna i Tyresö gapa tomma och mängder med fotbollsspelande barn och ungdomar i Stockholm får vänta ytterligare ett år på att få uppleva fantastiskt roliga dagar tillsammans med oss. Nu ser vi positivt på framtiden och börjar redan planera för nästa turnering jullovet 2021. Följ oss på hemsidan eller i sociala medier för mer information om ST Cupen och vad som kommer att gälla framöver och se till att ta hand om varandra under tiden.

Read more

Tävlingsdags

Vinn en golåda från Delikatessboden

Read more

ST Cupen Erbjudande från Delikatessboden

10% på alla köp

Read more

Behöver du nya Futsalskor? Eller någon annan sportpryl....

Besök vår nyaste partner i ST Cupen - Länna Sport. De erbjuder alla deltagare och besökare 20% på alla kläder och skor under hela januari så passa på.

Read more