Stadium Sports Camp är stolta sponsorer till ST-Cupen!

”Att få vara en del i ungdomars aktiva fritid även under vinterhalvåret känns för oss fantastiskt roligt. Vi är mycket stolta över att vara en del av ett så stort arrangemang som ST-Cupen” säger Tommy Karlsson – Projektledare på Stadium Sports Camp.

Stadium Sports Camp, Sveriges största sport- och upplevelseläger, har valt att vara en partner till ST-Cupen.


Stadium Sports Camp är ett läger för dig mellan 11 och 15 år, som vill spela fotboll en vecka, samtidigt som du träffar massa nya kompisar och skaffar dig minnen för livet!

Fotboll är Stadium Sports Camps största sport med över 1 500 deltagare varje sommar. Under en veckas tid får du som fotbollsdeltagare träna 2-3 pass om dagen med utbildade tränare som våra två arrangörsföreningar; IFK Norrköping och Halmstad BK, rekryterar.

Träningspassen har olika upplägg och är anpassade för att utveckla allt från teknik och bollkontroll till spelförståelse på just din nivå.

I den stora fritidsgården – Activity Town – hittar du allt från klätterväggar och trampoliner till skateramp, beachfotboll, tv-spel och även en musikstudio där du kan lära dig att spela ett instrument.

Förutom att träna fotboll under veckan, får du också testa på ett antal nya sporter, exempelvis fäktning, lacrosse, rullstolsbasket eller cricket.

På Stadium Sports Camp sover alla deltagare i sängar tillsammans med hela, eller delar av, gruppen. Även ledarna sover kvar på Campen i närliggande rum. Det finns alltså alltid vuxna på plats dygnet runt.

Stadium Sports Camp har funnits sedan 1995 i Norrköping och sedan 2017 i Halmstad – i fjol hade vi över 8 000 deltagare på våra läger!

Förutom fotboll finns 24 andra sporter att välja på.  

Läs mer på https://www.stadiumsportscamp.se/


More news

Vinn Individuell Träning Från HK Football Akademi

Under finaldagen i ST Cupen i Tyresöhallen den 6/1 kommer vi att lotta ut 20 gratis träningar med HK Football Akademi

Read more

Tävlingsdags

Vinn en golåda från Delikatessboden

Read more

ST Cupen Erbjudande från Delikatessboden

10% på alla köp

Read more

Behöver du nya Futsalskor? Eller någon annan sportpryl....

Besök vår nyaste partner i ST Cupen - Länna Sport. De erbjuder alla deltagare och besökare 20% på alla kläder och skor under hela januari så passa på.

Read more