ST-cupen 2019/2020!

Vi på Solidsport är glada över att få sända ST-cupen på Solidsport i år igen. Strax efter jul i år är det dags igen för lagen att inta planen i Tyresö utanför Stockholm. För de föräldrar och supportrar som inte kan vara på plats kommer vi återigen ha samtliga matcher live här på kanalen.

Livesändningen av ST-cupen var en stor succé förra året. Flera föräldrar och supportrar tyckte det var kul att kunna följa sitt lag trots att man inte hade möjlighet att vara på plats ute i Tyresö utanför Stockholm. Även spelare tyckte det var kul att kunna titta på sina matcher i efterhand, ett snyggt mål, en bra brytning eller försäkran om att domarens beslut faktiskt var rätt. Allt detta sparas i och med att matcherna livesändes och sedan postades som repriser här på kanalen. 


I år är ST-cupen tillbaka på Solidsport och kommer livesända samtliga planer och samtliga matcher. Vi hoppas självklart på en ännu större succé och med de nyheter som lanserats under året, så som en tittar-app att ladda ner till telefonen, har tillgängligheten både blivit bättre och enklare för alla supportrar som vill följa sitt lag. 

Så om du ska spela ST-cupen i år vet du att dina matcher kommer filmas och visas live här på Solidsport! Vi ser fram emot december och starten av ST-cup!


More news

Vinn Individuell Träning Från HK Football Akademi

Under finaldagen i ST Cupen i Tyresöhallen den 6/1 kommer vi att lotta ut 20 gratis träningar med HK Football Akademi

Read more

Tävlingsdags

Vinn en golåda från Delikatessboden

Read more

ST Cupen Erbjudande från Delikatessboden

10% på alla köp

Read more

Behöver du nya Futsalskor? Eller någon annan sportpryl....

Besök vår nyaste partner i ST Cupen - Länna Sport. De erbjuder alla deltagare och besökare 20% på alla kläder och skor under hela januari så passa på.

Read more