ST-cupen 2019/2020!

Vi på Solidsport är glada över att få sända ST-cupen på Solidsport i år igen. Strax efter jul i år är det dags igen för lagen att inta planen i Tyresö utanför Stockholm. För de föräldrar och supportrar som inte kan vara på plats kommer vi återigen ha samtliga matcher live här på kanalen.

Livesändningen av ST-cupen var en stor succé förra året. Flera föräldrar och supportrar tyckte det var kul att kunna följa sitt lag trots att man inte hade möjlighet att vara på plats ute i Tyresö utanför Stockholm. Även spelare tyckte det var kul att kunna titta på sina matcher i efterhand, ett snyggt mål, en bra brytning eller försäkran om att domarens beslut faktiskt var rätt. Allt detta sparas i och med att matcherna livesändes och sedan postades som repriser här på kanalen. 


I år är ST-cupen tillbaka på Solidsport och kommer livesända samtliga planer och samtliga matcher. Vi hoppas självklart på en ännu större succé och med de nyheter som lanserats under året, så som en tittar-app att ladda ner till telefonen, har tillgängligheten både blivit bättre och enklare för alla supportrar som vill följa sitt lag. 

Så om du ska spela ST-cupen i år vet du att dina matcher kommer filmas och visas live här på Solidsport! Vi ser fram emot december och starten av ST-cup!


More news

Kolla här när din klass spelar

I ST Cupen kan nästan alla vara med, turneringen är indelad i 38 olika klasser och vare sig du är gammal eller ung, tjej eller kille finns det en plats för ditt lag! Klicka och kolla vilka dagar just din klass spelar!

Read more

Anmäl ditt lag till vinterns roligaste fotbollscup

ST Cupen är en av Stockholmsfotbollens roligaste turneringar, en perfekt uppstart på den kommande säsongen. I fyra fantastiska idrottshallar i Tyresö kommun spelas över 1500 matcher under hela jullovet. Säkra ditt lags plats och anmäl er redan idag.

Read more

Stadium Sports Camp vinnaren

Under ST Cupen så hade vi många tävlingar med fina priser i potten. Här presenterar vi vinnaren av friplatsen till ett sportläger i sommar hos Stadium Sports Camp

Read more

Tyresö FF bästa förening 2019

Den åtråvärda utmärkelsen Bästa pojk- respektive flickförening av alla 92 deltagande klubbar i ST Cupen tilldelades i år till Tyresö FF i båda grenarna. Ett historiskt resultat som aldrig tidigare inträffat! Stort grattis till alla spelare och ledare i arrangörsklubben Tyresö FF!

Read more