Spelprogrammet är publicerat

Efter mer arbete än vad vi hoppats så är nu spelprogrammet äntligen klart. Klicka och läs mer.

Gruppindelning och planering av matcher är klart och du hittar hela spelprogrammet här.

Vakanser
Vi har lottat in några "tomma" platser för att kunna ta emot lag som fortfarande visar intresse för att delta. Om ditt lag har lottats mot en "vacant" så ska ni utgå ifrån att ni spelar match på den tiden och platsen. Om vi i god tid innan matchen ska spelas inte har lyckats få tag i ett lag kommer gruppen oftast att lottas så att kvarvarande lag spelar dubbelmöten (3-lagsgrupper). Berörda lag kommer att informeras.

8-12 år - se hit!
Alla lag i klasserna 8-9 år spelar massor av matcher, oftast under två dagar. Klicka på ditt lagnamn i gruppindelningen för att se alla lagets matcher. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna så att din upplevelse på ST Cupen blir så bra som möjligt.

10-12 år
Alla lag i klasserna 10-12 år spelar två gruppspel, oftast under två dagar. Vilken grupp man spelar i dag två beror på hur det gått under första dagen och så snart din grupps matcher är färdigspelade uppdateras spelprogrammet med den nya gruppindelningen. Inga resultat eller tabeller redovisas.

13 år och äldre
Från gruppspelet går minst de två första lagen från varje grupp vidare till andra steget eller direkt till final. När gruppen är färdigspelad kan du klicka på laget i spelprogrammet för att se när nästa match ska spelas. Oftast är andra steget ett nytt gruppspel. Samtliga klassfinaler spelas den 6 januari i Tyresöhallen.

More news

Vinn Individuell Träning Från HK Football Akademi

Under finaldagen i ST Cupen i Tyresöhallen den 6/1 kommer vi att lotta ut 20 gratis träningar med HK Football Akademi

Read more

Tävlingsdags

Vinn en golåda från Delikatessboden

Read more

ST Cupen Erbjudande från Delikatessboden

10% på alla köp

Read more

Behöver du nya Futsalskor? Eller någon annan sportpryl....

Besök vår nyaste partner i ST Cupen - Länna Sport. De erbjuder alla deltagare och besökare 20% på alla kläder och skor under hela januari så passa på.

Read more