Futsal SM 2019

Sedan många år står Tyresö FF och ST Cupen som värd för Stockholms kvalspel till Futsal SM.

I förra årets slutspel var det flera lag från ST Cupen och Stockholm som gjorde väldigt bra ifrån sig. Allra bäst får man säga att det gick för Bele Barkarby i P17 som vann hela slutspelet och titeln Svenska Mästare.

Under ST Cupen arrangeras Stockholms kvalspel till inomhus-SM i Futsal för 15- och 17-åringar. Klasserna heter i ST Cupen F15 Futsal SM, F17 Futsal SM, P15 Futsal SM och P17 Futsal SM. Endast Stockholmsklubbar är välkomna att delta i dessa klasser och varje förening får ha med ETT lag. Alla deltagare i dessa klasser får även delta i sina "vanliga" klasser i ST Cupen.


SM-Kval

Tyresö FF är stolta över att återigen stå som arrangör för Stockholms kvaltävling till ungdoms-SM i inomhusfotboll - Futsal SM.

Viktigt!

Registrering av spelare i SM-kvalklasserna

För att få delta i SM-kvalklasserna F- och P17 Futsal SM behöver ni registrera era spelare i FOGIS som Futsalspelare (gäller inte F- och P-15 Futsal SM)

Futsal SM arrangeras varje år för 15- och 17-åringar, både flickor och pojkar och är indelat i ett distriktskval, regionkval och sedan själva slutspelet. I samband med ST Cupen arrangeras distriktskvalet.

Eftersom ST Cupen startar året innan själva SM-spelet är de aktuella klasserna i distriktskvalet F/P15 resp F/P17. Varje SM-kvalklass har tillägget "Futsal SM" (t ex P15 Futsal SM). I dessa klasser får endast lag tillhörande StFF delta och med ett lag per förening. Inom ramen för ST Cupen finns även vanliga klasser för samma ålder (t ex P15) där man kan/får använda samma spelare som i SM-kvalklassen. I de fall ett lag deltar i båda klasserna försöker vi ta hänsyn till det vid läggning av spelprogram.


SM-Klasserna i ST Cupen 2018

F17 Futsal SM - Födda 2002

F15 Futsal SM - Födda 2004

P17 Futsal SM - Födda 2002

P15 Futsal SM - Födda 2004


Kvalificering

För att få representera Stockholm i regionkvalet krävs att man blir 1:a eller 2:a i ST Cupens SM-kvalklass (dvs går till final). Segraren i finalen får välja spelort först.

More news

Vinn Individuell Träning Från HK Football Akademi

Under finaldagen i ST Cupen i Tyresöhallen den 6/1 kommer vi att lotta ut 20 gratis träningar med HK Football Akademi

Read more

Tävlingsdags

Vinn en golåda från Delikatessboden

Read more

ST Cupen Erbjudande från Delikatessboden

10% på alla köp

Read more

Behöver du nya Futsalskor? Eller någon annan sportpryl....

Besök vår nyaste partner i ST Cupen - Länna Sport. De erbjuder alla deltagare och besökare 20% på alla kläder och skor under hela januari så passa på.

Read more