Stabil första halvlek i ST Cupen 2018/19

ST Cupen tar en kort paus men är tillbaka den 2/1

Nu är vi halvvägs inne i årets turnering, det är en fantastisk stämning runt om i våra hallar och vi bjuds på stor underhållning från alla unga, duktiga fotbollsspelare & massvis med glädje.


Över 300 timmar direktsänd fotboll via SolidSport, vi direktsänder nästan alla matcher från årets turnering, nästan 1300 st. I samarbete med SolidSport kan du både direkt och i efterhand kolla på ditt lag, dina spelare kan om och om igen se sina sköna finter, snygga räddningar och mål. 


Vi har en hel del tävlingar som ni inte vill missa och vad sägs om att vinna en friplats på Stadium Sports Camp sportläger i sommar? Deltävling 1/4 är släppt

Vi kommer att lotta ut ett årskort på Actic den 6/1 i Tyresöhallen, har du rätt stolsnummer på finaldagen?

Vem vill du spela Fifa 2019 med? Tävling på Gång

Varför använda gula, bruna el röda benskydd när du kan designa dina egna benskydd med eget motiv? Vinn egendesignade benskydd från spartashinguard. Tävling på Gång

För att se våra tävlingar så ska du ha koll på följande sociala medier

Tyresö FF Facebook

ST Cupen Facebook

Vi önskar alla Gott Nytt ÅrMore news

ST Cupen 2020 är inställd

Under lång tid har vi bollat med massor av olika uppslag och idéer för hur vi ska kunna genomföra ST Cupen under de omständigheter vi befinner oss i. Tyvärr finns det inte någon praktisk möjlighet för oss att kunna garantera att vi på ett säkert sätt kan genomföra turneringen och för första gången sedan början på 80-talet kommer hallarna i Tyresö gapa tomma och mängder med fotbollsspelande barn och ungdomar i Stockholm får vänta ytterligare ett år på att få uppleva fantastiskt roliga dagar tillsammans med oss. Nu ser vi positivt på framtiden och börjar redan planera för nästa turnering jullovet 2021. Följ oss på hemsidan eller i sociala medier för mer information om ST Cupen och vad som kommer att gälla framöver och se till att ta hand om varandra under tiden.

Read more

Vinn Individuell Träning Från HK Football Akademi

Under finaldagen i ST Cupen i Tyresöhallen den 6/1 kommer vi att lotta ut 20 gratis träningar med HK Football Akademi

Read more

Tävlingsdags

Vinn en golåda från Delikatessboden

Read more

ST Cupen Erbjudande från Delikatessboden

10% på alla köp

Read more