Behöver du nya Futsalskor? Eller någon annan sportpryl....

Besök vår nyaste partner i ST Cupen - Länna Sport. De erbjuder alla deltagare och besökare 20% på alla kläder och skor under hela januari så passa på.

Tyresö FF och ST Cupen presenterar stolt vår nya samarbetspartner Länna Sport. Tillsammans med Adidas och andra samarbetspartners kommer vi att göra skillnad för fotbollsspelande barn och ungdomar i Tyresö de kommande åren.

Besök Länna Sport i deras butik i Länna eller på webben - www.lannasport.se


Länna Sport är Sveriges ledande serviceföretag inom sport och fritid. Vi arbetar stenhårt varje dag för att alltid ge dig som kund bästa tänkbara service. Vi gör också allt vi kan för att ge dig möjlighet att ta del av den kunskap vi besitter inom de olika områdena. Detta innebär att vi alltid, i alla situationer, jobbar med kunden i fokus. Vi har ett brett sortiment bestående av enbart kvalitetsprodukter från utvalda varumärken. Vi väljer noggrant ut de produkter och varumärken vi vill sälja med hjälp av våra mycket kompetenta inköpare.

More news

Speldagar för alla klasser

Årets turnering spelas mellan 29 december och 9 januari, för din planerings skull kan du här se vilka dagar just din klass spelar.

Read more

Nu kan du anmäla ditt lag!

Vi är stolta och glada över att kunna välkomna dig och ditt lag till den 40:e upplagan av ST Cupen - Vinterns sporthöjdare i Stockholm under jullovet!

Read more

Välkommen till ST Cupen - Världens största Futsalturnering

Världens största Futsalturnering för tjejer och killar från 7 år.

Read more

Tävlingsdags

Vinn en golåda från Delikatessboden

Read more