Har du missat att anmäla ditt lag? Kolla här om det finns plats kvar i din klass

Vi kan se fram emot många och spännande matcher när de 500 lagen ska mötas i våra 35 olika klasser. Har du ännu inte anmält ditt lag kan du kolla om det fortfarande finns plats i just din klass, klicka och läs mer.

Nu drar ST Cupen igång. 500 lag deltar i vinterns roligaste inomhusturnering, men vi har ett fåtal platser kvar, nämligen 2 st! 

Om du är intresserad av någon av dessa platser anmäl ditt intresse via e-post till robban@tyresoff.se.  

I följande klasser saknar vi lag

P15 Futsal SM-Kval (född 2004)  
4 och 5 januari 

F15 (född 2004)
4 & 5 januari

Alla klasser från 13 år spelar final den 6 januari.

Vi använder åldersklassbenämningar utifrån 2019 års seriespel. Dvs om dina spelare är födda 2004 spelar de i 15-årsklassen osv.


Vissa åldersklasser är indelade i Lätt och Svår. Hur du ska tänka när du väljer klass för ditt lag kan du få stöd för på vår sida om "Klasser i ST Cupen". Där hittar du också uppgifter om alla klasser som deltar i ST Cupen.

Läs mer om förutsättningarna i ST Cupen på vår cupinformationssida om just anmälningar och klasser som du hittar här.


More news

ST Cupen 2020 är inställd

Under lång tid har vi bollat med massor av olika uppslag och idéer för hur vi ska kunna genomföra ST Cupen under de omständigheter vi befinner oss i. Tyvärr finns det inte någon praktisk möjlighet för oss att kunna garantera att vi på ett säkert sätt kan genomföra turneringen och för första gången sedan början på 80-talet kommer hallarna i Tyresö gapa tomma och mängder med fotbollsspelande barn och ungdomar i Stockholm får vänta ytterligare ett år på att få uppleva fantastiskt roliga dagar tillsammans med oss. Nu ser vi positivt på framtiden och börjar redan planera för nästa turnering jullovet 2021. Följ oss på hemsidan eller i sociala medier för mer information om ST Cupen och vad som kommer att gälla framöver och se till att ta hand om varandra under tiden.

Read more

Vinn Individuell Träning Från HK Football Akademi

Under finaldagen i ST Cupen i Tyresöhallen den 6/1 kommer vi att lotta ut 20 gratis träningar med HK Football Akademi

Read more

Tävlingsdags

Vinn en golåda från Delikatessboden

Read more

ST Cupen Erbjudande från Delikatessboden

10% på alla köp

Read more