Näin Ekerö IK:n tyttöjen unelmat toteutuivat

Kilpailu, jolla on sama voittaja toisena vuotena peräkkäin.
Palkinto, jossa unelmat toteutuvat.
Kun suomalainen maajoukkuelegenda Laura Österberg Kalmari ja Ekerö IK lopulta matkustavat Helsingissä pelattavaan Stadi Cupiin, riemuitsevat muutkin kuin joukkueen tytöt.
– Nämä coolit tytöt saavat meidätkin Newbodylla tuntemaan itsemme onnekkaiksi, kertoo vientipäällikkö Tomas Gedda.

This is article is sponsored by Newbody

Read more: newbody.fi

Ekerö IK:n F08 -joukkue on osallistunut myyntikilpailuun kahtena vuonna.

Ja tytöt, jotka harjoittelevat aiempien vuosien Allsvenskanin maalikuningatar Laura Österberg Kalmarin alaisuudessa, ovat myös kahtena vuonna tuoneet kotiin pääpalkinnon.

Nyt palkintomatka ja seikkailu odottavat aivan kulman takana.

Stadi Cup, Euroopan suurin tyttöjen jalkapalloturnaus, alkaa 6. kesäkuuta Helsingissä ja Ekerö IK on mukana muiden lähes 400 joukkueen kanssa pelaamassa turnauksen voitosta.

– On erityisen hienoa jakaa matkastipendimme joukkueelle, joka on voittanut kilpailun kahtena vuotena peräkkäin. Ensinnäkin tytöt suoriutuivat näin upeasti ja sitten valitsevat vielä noin haastavan turnauksen palkintomatkakseen. Se on tosi hienoa, sanoo Gedda.

– Kukaan ei ole koskaan aiemmin voittanut kilpailua kahdesti peräkkäin. Tytöt ovat saavuttaneet tämän tekemällä yhdessä töitä saman tavoitteen eteen. Tavoite on nyt saavutettu: Stadi Cup. Turnaus, joka näytetään kaiken lisäksi suorana SolidSportilla, ja joka on myös Newbodylle uuden matkan alku.


Haluamme olla luotettava kumppani, jonka kanssa voi kerätä rahaa joukkueelle

Kun siirrytään Suomen markkinoille se halutaan tehdä samoilla arvoilla, jotka ovat olleet onnistuneita Ruotsissa.

– Haluamme olla luotettava kumppani, jonka kanssa kanssa voi kerätä rahaa joukkueelle tai koululuokalle. Myytävien tuotteiden täytyy olla hyviä ja työstä pitää saada kunnon korvaus. kertoo Tomas Gedda.

– Olemme onnistuneet, kun joukkueet kuten Ekerö IK pääsevät toteuttamaan unelmiaan ja pääsevät palkintomatkalleen, kuten osallistumaan Stadi Cupiin. Isossa kuvassa olemme tukemassa ruotsalaisia yhdistyksiä noin 10 miljoonalla eurolla vuosittain. Aina kun voimme oikeasti tehdä jotain merkittävää joukkueille ja seuroille missä tahansa Ruotsissa, olemme erityisen iloisia ja ylpeitä. Nyt haluamme tehdä saman myös suomalaisten yhdistysten kanssa.

Newbody ja Tomas Gedda lähettävät Ekerö IK:lle terveisiä Helsinkiin ja Stadi Cupiin:

– Olette tehneet kovasti töitä tämän eteen ja toivottavasti tulette nauttimaan turnauksesta ja kaikista matkan tarjoamista elämyksistä.

Artikkeli on tehty yhteistyössä Newbodyn kanssa.

Read more: newbody.fi

This is article is sponsored by Newbody

More news

Kaikki Stadi Cupin ottelut suorina lähetyksinä.

All Access -passilla näet kaikki ottelut vain 15€!

Read more