Kaikki Stadi Cupin ottelut suorina lähetyksinä.

All Access -passilla näet kaikki ottelut vain 15€!


Turnauksen kaikki ottelut lähetetään suorina lähetyksinä ja All Access -paketilla voi katsoa niistä vaikka jokaisen sekä suorana että jälkikäteen tallennettuina.

Tilauksen avulla kaikki perheenjäsenet ja tuttavat, jotka eivät pääse mestaruustaistoon paikan päälle, voivat osallistua mukaan huippuhetkiin. Kaikki turnauksen ottelut ja tallenteet yhdellä maksulla - vain 15 euroa!

Alla linkki All Access -paketin tarjoustilaukseen sekä lisätietoa palvelusta.

solidsport.com/stadicup/all_access

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Stadi Cup tarjoaa tämän kaltaista palvelua koko turnaukselle. Me yhdessä SolidSportin kanssa teemme kaikkemme, että kaikki striimit toimivat hyvin. Jos kuitenkin ilmenee mitä tahansa ongelmia, olethan yhteydessä, niin pyrimme korjaamaan puutteet mahdollisimman pian.

support@solidsport.com

More news

Näin Ekerö IK:n tyttöjen unelmat toteutuivat

Kilpailu, jolla on sama voittaja toisena vuotena peräkkäin. Palkinto, jossa unelmat toteutuvat. Kun suomalainen maajoukkuelegenda Laura Österberg Kalmari ja Ekerö IK lopulta matkustavat Helsingissä pelattavaan Stadi Cupiin, riemuitsevat muutkin kuin joukkueen tytöt. – Nämä coolit tytöt saavat meidätkin Newbodylla tuntemaan itsemme onnekkaiksi, kertoo vientipäällikkö Tomas Gedda.

Read more