D4d10ef5 5b1f 447f b6c7 dbb74bad16e2
Unlock video

39 SEK

Get access to this video only.
Buy 39 SEK

Intervju: Anders Wiik intervjuar Angelica Wallén

I Oktober 2020 åkte Anders Wiik och Jan Karlgren till Odense i Danmark för att träffa den förra Skövde HF-spelaren Angelica Wallén. Angelica berättar om sina ungdomsår i Skövde HF, Flytten till Danmark och året i Frankrike. Angelica berättar också om livet som proffs och hur det fungerar i Odense Håndbold. En mycket intressant intervju som kan lära våra aktiva och föräldrar om livet som seniorspelare i en proffsmiljö.

I Oktober 2020 åkte Anders Wiik och Jan Karlgren till Odense i Danmark för att träffa den förra Skövde HF-spelaren Angelica Wallén. Angelica berättar om sina ungdomsår i Skövde HF, Flytten till Danmark och året i Frankrike. Angelica berättar också om livet som proffs och hur det fungerar i Odense Håndbold.
En mycket intressant intervju som kan lära våra aktiva och föräldrar om livet som seniorspelare i en proffsmiljö.

CategoriesIntervjuer
1Comment
Anonymous user
jony cath

Mywifiext setup can be installed with the two methods, manual setup using mywifiext.net or WPS setup. https://sites.google.com/view/mywifiext-net-/ Mywifiext is web-based setup url for your Netgear extender Open a browser and visit www.mywifiext.net website. A new window i.e. New Extender Setup will come up. Follow the on-screen instructions for easy installation.