remove_red_eye109comment0
Anonymous_user

Clowner utan Gränser har vattenpaus inför Skoljoggen

Published 29 Aug 2017 05:19

Clowner utan Gränser är förmånstagare till Skoljoggens insamling Springslanten. Pengarna går i år till arbetet för Syriens barn och att sprida...

Clowner utan Gränser är förmånstagare till Skoljoggens insamling Springslanten. Pengarna går i år till arbetet för Syriens barn och att sprida skratt och glädje till barn på flykt.

Skapa er egen insamling där skolan/klassen kan följa insamlingen samt även följa den totala webbinsamlingen av Skoljoggens insamling, Springslanten på https://springslanten.skoljoggen.se/

SWISH (OBS! se till att du har den senaste versionen av Swishappen)
Ett enkelt sätt att skänka pengar är att använda Swish. Ni kan "swisha" valfritt belopp på telefonnummer: 123-9011263 (som du ser är detta ingen 070-nummer men det funkar precis som ett vanligt telefonnummer. Se till att du har den senaste versionen av Swishappen i din telefon.) så kommer pengarna direkt in på Skoljoggens 90-konto. Läs mer om hur du använder Swish här.

PLUS- OCH BANKGIRO
Ni kan förstås även sätta in ert bidrag på 90-kontot:
Plusgiro: 901126-3. Bankgiro: 901-1263.

Är det så att du behöver ett vanligt kontonummer når pengarna fram till samma ställe på bankkonto 8901-1, 924 972 903-0 (Swedbank)

Skolidrottsförbundet arrangerar Skoljoggen och äger varumärket. Det innebär att man inte kan arrangera Skoljoggen för att samla in pengar till andra organisationer eller annan verksamhet än vår förmånstagare.

RecommendedShow all

Latest videosShow all

SkolidrottsförbundetShow all

Skåne

Gästrikland

Skol-IF:s egna filmer

SkoljoggenShow all