Den officiella tv-kanalen för svensk konståkning

Välkommen till konståkningens egen TV-kanal. Här har du möjlighet att se våra kommande tävlingar live och när du vill samtidigt som du stöttar svensk konståkning ekonomiskt.

Se allt från Elitknallen live

Ta del av alla tävlingar från Elitknallen den 9-11 oktober. Med All Access får du tillgång till alla sändningar. Live och när du vill. Klicka HÄR för att köpa All Access.
Latest news

Flera av svensk konståknings största namn gör sin första tävling för säsongen vid Elitserien i Borås i helgen. Siktet är förstås inställt på VM i Stockholm, som förhoppningsvis kommer äga rum i slutet på mars nästa år.

Elitseriepremiär i Luleå

Delar av landslaget är på plats, när den helt unika konståkningssäsongen 2020/2021 inleds med Elitseriepremiären i Luleå. Då tävlingarna pga Corona genomförs utan publik kan den som vill följ det spännande och välfyllda startfältet vid Luleå-tävlingarna göra det här, på den officiella tv-kanalen för svensk konståkning.

Read more

"SM - det här är höjdpunkten"

Förbered er för dramatik när den är som allra vackrast. Solidsport livesänder SM i konståkning från Ulricehamn 12-15 december. - Ett SM är alltid ett SM, det är höjdpunkten för alla, säger Lotta Falkenbäck, SVT-expert och flerfaldig svensk mästare.

Read more