Den officiella tv-kanalen för svensk konståkning

Välkommen till konståkningens egen TV-kanal. Här har du möjlighet att se våra kommande tävlingar live och när du vill samtidigt som du stöttar svensk konståkning ekonomiskt.

Se allt från Norrskenspokalen live

Ta del av alla tävlingar från Norrskenspokalen den 5-6 september. Med All Access får du tillgång till alla sändningar. Live och när du vill. Klicka HÄR för att köpa All Access.

Latest news

Delar av landslaget är på plats, när den helt unika konståkningssäsongen 2020/2021 inleds med Elitseriepremiären i Luleå. Då tävlingarna pga Corona genomförs utan publik kan den som vill följ det spännande och välfyllda startfältet vid Luleå-tävlingarna göra det här, på den officiella tv-kanalen för svensk konståkning.

"SM - det här är höjdpunkten"

Förbered er för dramatik när den är som allra vackrast. Solidsport livesänder SM i konståkning från Ulricehamn 12-15 december. - Ett SM är alltid ett SM, det är höjdpunkten för alla, säger Lotta Falkenbäck, SVT-expert och flerfaldig svensk mästare.

Read more

Svenska Konståkningsförbundet i samarbete med SolidSport

Konståkningen är nästa förbund som tar klivet in på SolidSport. Parterna är överens om ett treårsavtal. SM, Elitserien och Synkro-SM är tävlingar som nu kommer att livesändas - och målsättningen är att elit såväl som klubbarnas gräsrötter ska synas och dra nytta av det nya samarbetet. - Vi vill få med oss hela konståknings-Sverige och de över hundra tävlingar som genomförs varje säsong runt om i landet, säger Katarina Henriksson, ordförande i Svenska Konståkningsförbundet.

Read more