Se alla matcher som sänts!

I över ett år har SJ Basketligan Special sänts på Solidsport. Nu kan du få tillgång till samtliga matcher, från alla omgångar sen januari 2019 för endast 99:-.

I oroliga tider behövs lite glädje, magi och gemenskap. Blanda detta med rafflande fighter, hårt krigande spelare och extremt mycket kamratskap så får du SJ Basketligan Special. Det är inte för inte som den kallas "Ligan där fantastiskt händer". 


Så missa inte den här chansen, få tillgång till över 100 matcher i repris för endast 99:-! Klicka i länken nedan så kommer du direkt till sidan för köp av All Access. Om det är något alla behöver just nu så är det glädjen SJ Basketligan Special sprider!


Till all-access!

More news

Spännande möten när ligan samlas i Sundsvall

Kommande helg samlas ligalagen i Sundsvall för två dagar med täta matcher. Ni ser matcherna direkt i Sundsvall Sporthall eller via solidsport som live-sänder samtliga matcher.

Read more

"Ligan är som ett enda stort lag"

SJ Basketligan Special är ett fenomen som fortsätter att växa. På två år så har antalet lag dubblats, och i dag innehåller ligan 23 lag från 19 olika klubbar. – Ligan är som ett enda stort lag, där man både kan tävla och samtidigt ha en varm och fin stämning på planen, säger Sofia Klackenberg, coach för Alvik Blixtarna.

Read more

Historisk avslutning på SJ Basketligan Special

Äntligen! Slutspelet för SJ Basketligan Special är här och det blir en historisk samling. För första gången deltar nämligen ett utländskt lag när säsongen avslutas i Fryshuset, Stockholm - och du ser alla matcher live på SolidSport. - Vi är det enda laget i Norge och är därför väldigt glada över att få spela i SJ Basketligan Special, säger Hop Stars ledare Nina Hop.

Read more

Blixtturnering i Ockelbo

20 matcher, en dag. Det blir full fart i Ockelbo. Kortare matcher, gruppspel och slutspel. 10:30 är det uppkast, 17:30 prisceremoni där vi också ska tacka av lite gamla trotjänare som lagt/lägger skorna på hyllan.

Read more