News

I över ett år har SJ Basketligan Special sänts på Solidsport. Nu kan du få tillgång till samtliga matcher, från alla omgångar sen januari 2019 för endast 99:-.

Kommande helg samlas ligalagen i Sundsvall för två dagar med täta matcher. Ni ser matcherna direkt i Sundsvall Sporthall eller via solidsport som live-sänder samtliga matcher.

SJ Basketligan Special är ett fenomen som fortsätter att växa. På två år så har antalet lag dubblats, och i dag innehåller ligan 23 lag från 19 olika klubbar. – Ligan är som ett enda stort lag, där man både kan tävla och samtidigt ha en varm och fin stämning på planen, säger Sofia Klackenberg, coach för Alvik Blixtarna.

Äntligen! Slutspelet för SJ Basketligan Special är här och det blir en historisk samling. För första gången deltar nämligen ett utländskt lag när säsongen avslutas i Fryshuset, Stockholm - och du ser alla matcher live på SolidSport. - Vi är det enda laget i Norge och är därför väldigt glada över att få spela i SJ Basketligan Special, säger Hop Stars ledare Nina Hop.

20 matcher, en dag. Det blir full fart i Ockelbo. Kortare matcher, gruppspel och slutspel. 10:30 är det uppkast, 17:30 prisceremoni där vi också ska tacka av lite gamla trotjänare som lagt/lägger skorna på hyllan.

Basketligan special är inne på sin tredje säsong. Regerande mästare är Göteborg, som vann slutspelet i våras i Sundsvall mot hemmalaget i finalen. Säsongens första omgång spelades i Östersund och nu rullar tåget vidare mot Skene.