Köp ditt All Access-pass här

Få tillgång till samtliga matcher från slutspelet i SJ Basketligan Special både live och i efterhand. Alla matcher från tidigare omgångar ingår exklusivt i detta paket.

Klicka HÄR för att köpa ditt All Access-pass.

Latest news

Kommande helg samlas ligalagen i Sundsvall för två dagar med täta matcher. Ni ser matcherna direkt i Sundsvall Sporthall eller via solidsport som live-sänder samtliga matcher.

"Ligan är som ett enda stort lag"

SJ Basketligan Special är ett fenomen som fortsätter att växa. På två år så har antalet lag dubblats, och i dag innehåller ligan 23 lag från 19 olika klubbar. – Ligan är som ett enda stort lag, där man både kan tävla och samtidigt ha en varm och fin stämning på planen, säger Sofia Klackenberg, coach för Alvik Blixtarna.

Read more

Historisk avslutning på SJ Basketligan Special

Äntligen! Slutspelet för SJ Basketligan Special är här och det blir en historisk samling. För första gången deltar nämligen ett utländskt lag när säsongen avslutas i Fryshuset, Stockholm - och du ser alla matcher live på SolidSport. - Vi är det enda laget i Norge och är därför väldigt glada över att få spela i SJ Basketligan Special, säger Hop Stars ledare Nina Hop.

Read more

Previous games

Latest

SJ Basketligan Slutspel

SJ Basketligan Special Ockelbo

SJ Basketligan Special