Skaffa All Access till SEF Trophy

Se alla matcher från SEF Trophy den 26-30 oktober. Live och när du vill. Missa inte ett skott, mål eller fint. Med All Access får du tillgång till alla sändningar och repriser samtidigt som du får exklusiv tillgång att ladda ner matcherna och spara minnen för livet.

Klicka HÄR för att köpa ditt All Access.
Latest news

Den 26 oktober startar prestigeturneringen SEF Trophy för pojkar 15 i Norrköping. 24 elitlag är då med och tampas om pokalen och samtliga matcher livesänds på Solidsport. – Det är många skickliga fotbollsspelare som kommer hit. Det kommer bli bra fotboll, det är jag övertygad om, säger Tony Martinsson, akademichef i IFK Norrköping till Solidsport News.

Årets upplaga av SEF Trophy avgörs i Norrköping den 26-30 oktober. Där kommer 24 svenska P15-lag att tampas om ära och en fin pokal.

Om SEF Trophy

SEF Trophy brukar vanligtvis arrangeras i samband med sommarens Gothia Cup-vecka, men i år tvingades man till ett annorlunda upplägg då coronapandemin tyvärr satte stopp för det evenemanget. Istället står IFK Norrköpings som värd för turneringen, som innehåller 24 lag fördelade över sex olika grupper.