Flera matcher inställda – men ett spännande bottenmöte väntar

En ny helg stundar och det innebär nya matcher i SBL Dam, där tre matcher står på schemat. Ett extra spännande möte väntar på söndagseftermiddagen, där Mark möter Helsingborg, där båda lagen jagar första segern för säsongen.

Det som skulle blivit en helg med sex matcher från SBL Dam blir nu en helg med bara tre matcher. Covid-19 smitta ställer till det rejält för flera lag som tvingats skjuta upp sina matcher. Glädjande besked är dock att tre matcher kan spelas. Det blir en match på lördag och två på söndag.

Först ut är matchen mellan Visby - Norrköping på lördag. I söndagens två matcher möts Södertälje och A3, samtidigt som det blir bottenmöte mellan Mark och Helsingborg. En spännande match där båda lagen krigar för säsongens första seger.


Inställda matcher

Mötet mellan Helsingborg - Luleå som skulle spelats ikväll (läs torsdag) samt mötet Eos - Luleå som skulle spelats på lördag har skjutits upp på grund av Covid-19 fall i Luleå. 


Idag (läs torsdag) meddelades det att mötet mellan Wetterbygden och Alvik ställs in på grund av Covid-19. Även mötet mellan Uppsala och Högsbo är inställt. 


Se samtliga matcher från SBL Dam på Solidsport.com/sbl-dam


Så spelas helgens matcher:


Visby - Norrköping
Lördag 16:00

Södertälje - A3
Söndag 16:00

Mark - Helsingborg
Söndag 16:00


KOMMANDE MATCHER PÅ SOLIDSPORT

More news

Inför helgen: Kan Helsingborg bryta förlustsviten?

Sex spännande matcher väntar i SBL Dam kommande helg. Kan Helsingborg knipa säsongens första seger? Kan A3 minska avståndet till serieledande Alvik? Svaren får ni i helgen. Dec 2020.

Read more

Inför kvällens toppmöte: “Vi spelar väldigt lika”

Efter drygt tre veckors uppehåll är det återigen dags för match i SBL Dam. Och vi får en het match direkt. Toppmöte mellan ettan Alvik och tvåan Eos Alvik i Åkeshovshallen. Matchen drar igång klockan 17 och livesänds på Solidsport.

Read more

Basketfest på onsdagkväll – live på Solidsport

Det vankas mitt-i-veckan omgång i SBL Dam, när fyra matcher spelas på onsdagskvällen. Bland annat möts seriefyran Uppsala och seriefemman Luleå i ett hett möte i Uppsala. och vinstlösa Mark åker till Norrköping för att försöka ta säsongens första seger.

Read more

“Vår lägsta nivå har varit för låg”

För två lag som inlett säsongen med fyra raka förluster väntar nu möte i den femte omgången. På söndagseftermiddagen tar Mark emot Visby, där säsongens första seger ligger i potten. – Såklart börjar det gnaga lite på självförtroendet när man förlorar fyra raka matcher, säger Visbys tränare Anders Pettersson till Solidsport News.

Read more