Bli månadssupporter - Se alla matcher från Svenska Cupen Final Four

Bli månadssupporter och få tillgång till samtliga SBL-matcher – och helgens Svenska Cupen Final Four matcher i Luleå. Men förutom att få tillgång till alla livesändningar är du som Månadssupporter också med och stöttar ditt lag ekonomiskt. Tryck på klubbloggan ovan för att stötta ditt favoritlag! (OBS! Scrolla till höger för att se alla loggor)

Latest news

Två tuffa drabbningar, två heroiska insatser. Efter en lördag i ett kyligt Luleå står två lag klara för final i Svenska Cupen imorgon. Enligt flera basketentusiaster, inte de tippade lagen.

McCarville: “Förstod att de inte ville möta oss”

Final Four är här och det är fyra tungviktare gör upp om segern i Svenska Cupen kommande helg i Luleå. Topprankade A3 Umeå fick välja motstånd och tog Högsbo. Något om inte förvånar Alviks storstjärna Janel McCarville. - Umeå har förlorat så många hemmamatcher senaste åren men två har varit mot oss. Vi förstod att de inte ville möta oss, säger McCarville.

Read more

Se avgörandet i Svenska Cupen – live på Solidsport

I helgen avgörs Svenska Cupen när Högsbo, Luleå, A3 och Alvik gör upp i damernas Final Four. Kan du inte följa dramatiken på plats? Lugn. Vi har ett erbjudande till dig.

Read more

Upcoming games

Previous games

Recommended

Latest

Svenska Cupen Basket Damer

Studio Solidsport

Highlights