Bli månadssupporter - Se alla matcher

Få tillgång till alla matcher från SBL Dam genom att bli månadssupporter för ditt favoritlag. Tryck på klubbloggan ovan för att stötta ditt favoritlag! (OBS! går att scrolla höger bland loggorna)

Latest news

Två omgångar kvar. Två poäng skiljer. Ikväll väntar ett rykande hett toppmöte i SBL när tabellettan Luleå gästar tabelltvåan Alvik. – Vi ska bara gå ut njuta och spela för våra fans, säger Alvik-tränaren Fotios Ioannidis.

"Kände direkt att det gick av"

Hon var “helt förstörd” när beskedet kom. För tredje gången i karriären meddelade läkarna att Elin Fredriksons korsband hade gått av. Och hon hade inte ens fyllt 20 år. Ändå finns det just nu ingenting som kan bromsa ännu ett försök att ta sig tillbaka till sitt älskade Högsbo och SBL. - Jag hade tagit ett avslitet korsband vartannat år fram till jag fyllde 25 år, om jag bara fick spela en enda hel säsong. Så mycket betyder basketen för mig. Så mycket vill jag spela, säger Elin.

Read more

"En bit av mitt hjärta blev kvar"

En artist är tillbaka i SBL. Och i klubben som hon älskar mest av allt. Men ligan Julie Vanloo, 27, nu kommit till är en helt annan än den hon dominerade för fyra år sedan. - Det går inte att jämföra, nivån är så mycket högre i dag, säger den belgiska stjärnan.

Read more

Previous games

Recommended

Latest

Svenska Cupen Basket Damer

Studio Solidsport

Highlights