25 Jul. 03:00
C398c680 a647 4f97 aab6 aaa7893fd62f
Unlock video

200 SEK

Get access to this video only.
Replay included.
Buy 200 SEK

Mantorp Drag Revival

Replay · ...
242views

Mantorp Park kör digitalt Viktig info: Sändningen pågår lördag och söndag med paus över natten. Reprisen från denna sändning kommer inte postas förrän tisdag-onsdag för att få med nästan 20 timmar av sändning. Sändningen produceras av Nitroz AB. Kort om Mantorp Drag Revival: Dragracingen är för många synonymt med Mantorp Park, sedan de stora tävlingarna drog igång på 70-talet. Framförallt har sista helgen i juli har varit en publikfest på arena i många år. Fast i år blir det lite annat. Gällande regler gör att man kan ha startfält med många deltagare, förutsatt att man håller sig inom de riktlinjer som finns. Däremot får man bara ha 50 personer i publik. - Anläggningen är lika stor som hela Tornbys handelsområde i Linköping, så det är inga problem att hålla distans, säger Fredrik Sjöqvist VD på Mantorp Park. Däremot känner vi inte att det är någon mening att ta in publik. Kostnaden för att hantera 50 personer är större än intäkten. I stället hoppas vi vår publik hittar till sändningarna på SBFPlay.se Nu ligger i stället allt fokus på de förarna och deras team. Många har lagt hela vintern på att förbereda sig och att då inte få komma ut och tävla är inte heller bra för hälsan. - För oss var det viktigt att ge alla teamen en möjlighet till en stor tävling på Mantorp Park även i år, säger Stefan Sporre tävlingsledare från arrangerande klubben SHRA Mantorp. Förhoppningen är givetvis att ge ny inspiration och energi till alla deltagare för att nästa år kunna göra en publik tävling igen.

Mantorp Park kör digitalt

Viktig info: Sändningen pågår lördag och söndag med paus över natten. Reprisen från denna sändning kommer inte postas förrän tisdag-onsdag för att få med nästan 20 timmar av sändning.

Sändningen produceras av Nitroz AB.

Kort om Mantorp Drag Revival:
Dragracingen är för många synonymt med Mantorp Park, sedan de stora tävlingarna drog igång på 70-talet. Framförallt har sista helgen i juli har varit en publikfest på arena i många år. Fast i år blir det lite annat.
Gällande regler gör att man kan ha startfält med många deltagare, förutsatt att man håller sig inom de riktlinjer som finns. Däremot får man bara ha 50 personer i publik.
- Anläggningen är lika stor som hela Tornbys handelsområde i Linköping, så det är inga problem att hålla distans, säger Fredrik Sjöqvist VD på Mantorp Park. Däremot känner vi inte att det är någon mening att ta in publik. Kostnaden för att hantera 50 personer är större än intäkten. I stället hoppas vi vår publik hittar till sändningarna på SBFPlay.se
Nu ligger i stället allt fokus på de förarna och deras team. Många har lagt hela vintern på att förbereda sig och att då inte få komma ut och tävla är inte heller bra för hälsan.
- För oss var det viktigt att ge alla teamen en möjlighet till en stor tävling på Mantorp Park även i år, säger Stefan Sporre tävlingsledare från arrangerande klubben SHRA Mantorp.
Förhoppningen är givetvis att ge ny inspiration och energi till alla deltagare för att nästa år kunna göra en publik tävling igen.

CategoriesDragracing