Bilsportmåndag 27 april

...
85views

Varje måndag sänder Sebastian Bourghardt live på SBFplay och intervjuar människor och profiler inom bilsporten. Detta för att erbjuda bilsport och samla entusiaster under coronakrisen. I sändningen 27 april pratar Sebastian med Mikael Johansson, kartläsare som bland annat åkt Amerikanska Mästerskapet, VM-tävlingar och tävlat framgångsrikt i SM med bland annat Jimmy Joge. Vi pratar även med Ramona Karlsson som berättar om sin karriär och resan till Rally-SM, PWRC, branden i Nya Zealand och hennes satsning på rallycross. Sändningen presenteras av Nybe AB, Ramudden, AM Elteknik, Mp5 Sweden, PP Engineering & Appelskogs Bil.

Varje måndag sänder Sebastian Bourghardt live på SBFplay och intervjuar människor och profiler inom bilsporten. Detta för att erbjuda bilsport och samla entusiaster under coronakrisen.

I sändningen 27 april pratar Sebastian med Mikael Johansson, kartläsare som bland annat åkt Amerikanska Mästerskapet, VM-tävlingar och tävlat framgångsrikt i SM med bland annat Jimmy Joge. Vi pratar även med Ramona Karlsson som berättar om sin karriär och resan till Rally-SM, PWRC, branden i Nya Zealand och hennes satsning på rallycross.

Sändningen presenteras av Nybe AB, Ramudden, AM Elteknik, Mp5 Sweden, PP Engineering & Appelskogs Bil.

CategoriesRally
0Comments
Anonymous user