Bilsportmåndag 20 april

...
89views

Varje måndag sänder Sebastian Bourghardt live på SBFplay och intervjuar människor och profiler inom bilsporten. Detta för att erbjuda bilsport och samla entusiaster under coronakrisen. I sändningen 20 april pratar Sebastian med Timmy Hansen, världsmästare i rallycross 2019 om hans resa till toppen ihop med familjeteamet, Robin Sandberg 2x Svensk Mästare i rally 2019 pratar om sin karriär och resan tillbaka efter kraschen som nästan kostade honom livet 2017. Avslutningsvis pratar vi med Mattias Adielsson, landslagsförare i rally som igår vann en officiell esport-tävling i rallycross arrangerad av Rallycross-VM. Sändningen presenteras av Nybe AB, Ramudden, AM Elteknik, Mp5 Sweden, PP Engineering & Appelskogs Bil.

Varje måndag sänder Sebastian Bourghardt live på SBFplay och intervjuar människor och profiler inom bilsporten. Detta för att erbjuda bilsport och samla entusiaster under coronakrisen.

I sändningen 20 april pratar Sebastian med Timmy Hansen, världsmästare i rallycross 2019 om hans resa till toppen ihop med familjeteamet, Robin Sandberg 2x Svensk Mästare i rally 2019 pratar om sin karriär och resan tillbaka efter kraschen som nästan kostade honom livet 2017.

Avslutningsvis pratar vi med Mattias Adielsson, landslagsförare i rally som igår vann en officiell esport-tävling i rallycross arrangerad av Rallycross-VM.

Sändningen presenteras av Nybe AB, Ramudden, AM Elteknik, Mp5 Sweden, PP Engineering & Appelskogs Bil.

CategoriesAllmänt
0Comments
Anonymous user