Bilsportmåndag 11 maj

...
147views

Varje måndag sänder Sebastian Bourghardt live på SBFplay och intervjuar människor och profiler inom bilsporten. Detta för att erbjuda bilsport och samla entusiaster under coronakrisen. I sändningen 11 maj gästar Colin Clark, som i över 15 år rest med WRC-cirkusen som reporter i både radio & tv, numera journalist på DirtFish. Vi pratar även med Fredrik Ahlin, som under 2010-talet vart en av de främsta svenska rallyförarna internationellt i VM, EM och Brittiska Mästerskapet, men som nu meddelat att karriären är över. Sändningen presenteras av Nybe AB, Ramudden, AM Elteknik, Mp5 Sweden, PP Engineering & Appelskogs Bil.

Varje måndag sänder Sebastian Bourghardt live på SBFplay och intervjuar människor och profiler inom bilsporten. Detta för att erbjuda bilsport och samla entusiaster under coronakrisen.

I sändningen 11 maj gästar Colin Clark, som i över 15 år rest med WRC-cirkusen som reporter i både radio & tv, numera journalist på DirtFish. Vi pratar även med Fredrik Ahlin, som under 2010-talet vart en av de främsta svenska rallyförarna internationellt i VM, EM och Brittiska Mästerskapet, men som nu meddelat att karriären är över.

Sändningen presenteras av Nybe AB, Ramudden, AM Elteknik, Mp5 Sweden, PP Engineering & Appelskogs Bil.

CategoriesRally
0Comments
Anonymous user