SM i Rallycross från Västerås – live på sbfplay.se

Han har vunnit tre av de fyra körda deltävlingarna och leder mästerskapet i 2400 med sjutton poäng före närmaste konkurrent. I helgen blir Jim Jansson den jagade när deltävling fem och sex av SM-serien i Rallycross körs i Västerås.

Med dubbla segrar från Piteå reste Jim Jansson hem till Värmland med utökad serieledning i totala mästerskapstabellen som han leder på 143 poäng, före Rasmus Olsson på 126. Simon Claesson är trea på 117 inför kommande dubbelhelg som körs nu 24-25 juli i Västerås

– Det är skönt, känns bra att vara kvar i topp, sa Jim Jansson efter Piteå och blickade fram mot Västerås.


Nu är Västerås här och det återstår att se om någon kan rå på nykomlingen som verkligen håller på att göra sin egen klassresa när han slagit in på vägen som fram till nu varit nästintill spikrak.

I Västerås kör även övriga SM-klasser, 2150 där Björn ”Putte” Andersson leder, JSM, där Oskar Hellström leder samt Supercar Lites där Nils Andersson är i mästerskapsledning.


Helas helgens tävlingar ses live på sbfplay.se för,

129:- per dag eller med all access dagarna för 219:-

I all access ingår även avslutningen av Folkracetävlingen från Gotland, Guta Festivalen.


Här hittar du tävling för tävling, solidsport.com/sbfplay/calendar

Här hittar du all access, solidsport.com/sbfplay/all_accessMore news

Se Finnskoga Festivalen i Höljes live på SBFplay

Mitten av augusti är normalt likhetstecken med Finnskoga Festivalen i Folkrace på Höljesbanan. I år fick dock planerna justeras då VM i Rallycross flyttades till den planerade helgen. Tredagarstävlingen blir nu en tvådagars som även kan ses live på SBF Play som pay per view.

Read more

Superfinal när SM i rallycross avgörs i Arvika

Superfinal i Arvika. Det är vad som väntar i helgen för SM-förarna i rallycross när det nu är dags att avgöra var medaljerna ska hamna. All action kan ses live på Svensk Bilsports egen kanal sbfplay.se med start nu på fredag.

Read more

Gotland bjuder upp till Folkracefest – se alla racen live på sbfplay.se

Äntligen är det åter dags för sommarfolkrace när Guta Festivalen traditionsenligt kan genomföras efter ett tomt 2020. Allt kan ses live på Svensk Bilsports egen kanal, www.sbfplay.se. Över 200 förare kommer till start i de totalt fyra klasserna som kommer köras.

Read more

Andersson laddar för Piteå – se SM i Rallycross live på SBF Play

Till helgen körs den andra dubbelhelgen av SM i rallycross i Piteå. I klassen Supercar-lites är det Nils Andersson som är i topp. En plats han siktar på att behålla. Hela helgens sändningar ses live via SBF Play på Solidsport.

Read more