NGK masters live på sbfplay

Helgen 16-17 oktober 2021 avgörs årets NGK-Masters. Och med på årets upplaga har vi en hel del intressanta namn.

En hel del kända namn finns med i startlistorna till årets tävling av NGK-Masters. Men även en del att hålla ögonen på. Speakers vid årets tävling, så som i flera år, är bröderna Holmudd, Johan och Christian.


– Äntligen är det dags, säger den NGK-rutinerade speakern Christian Holmudd och fortsätter; Det är så klart roligt att restriktionerna börjar lätt och publiken är välkommen tillbaka. Men det är minst lika roligt att vi nu erbjuder den, förmodligen, största produktionen en livesänd folkracetävling någonsin.

Att tävlingen är efterlängtad efter det påtvingade uppehållet som varit märks i startlistan.

– Verkligen. När man får se startlistan slår man ju nästan baklänges! Jösses, menar Holmudd som efter lite granskning plockar fram lite förare att hålla koll på.  

– Ska man nu titta på favoriter, tja Sebastian Eriksson - som regerande mästare måste han ingå där. Annars ser jag fram mot att få se vad Michael Olander kan hitta på, han har visat en grym form senaste tiden. En kille som jag tror kan bli giftig är Skepptunas Jimmy Karlsson. Han slår lite från underläge med materialet kanske, men kompenserar med en körning utöver det vanliga! Men jag tror även att Rallycross-esset Robin Larsson som kommer med stor revanschlusta efter sitt äventyr i Nitro RX, USA definitivt kan vara en man för finalplattan.

– Tittar vi på damsidan skulle jag vilja säga att det är ännu jämnare, fortsätter Holmudd. 

– Men ska man framhålla någon, så varför inte Emelie Strömberg som ändå vann här på Kalvholmen tidigare under året. Här ska det också bli extra intressant att se hur nyblivna svenska mästaren från rallycrossens 2150 klass, Klara Andersson, står sig i detta tuffa startfält, avslutar Christian Holmudd.


Hela helgens tävling den 16-17 oktober kommer sändas live på sbfplay.se

Pris för hela helgen, 219 kronor.

Dagbiljetter kostar 129 kronor.

Mer information om tävlingen på www.ngkmasters.se

More news

Se finalen av Back-SM live på sbfplay.se

I helgen väntar finalen för den svenska Back-eliten när årets SM-serie avslutas i Ludvika. Tävlingen sänds live och kan ses på Svensk Bilsports egen kanal, sbfplay.se

Read more

Se Finnskoga Festivalen i Höljes live på SBFplay

Mitten av augusti är normalt likhetstecken med Finnskoga Festivalen i Folkrace på Höljesbanan. I år fick dock planerna justeras då VM i Rallycross flyttades till den planerade helgen. Tredagarstävlingen blir nu en tvådagars som även kan ses live på SBF Play som pay per view.

Read more

Superfinal när SM i rallycross avgörs i Arvika

Superfinal i Arvika. Det är vad som väntar i helgen för SM-förarna i rallycross när det nu är dags att avgöra var medaljerna ska hamna. All action kan ses live på Svensk Bilsports egen kanal sbfplay.se med start nu på fredag.

Read more

SM i Rallycross från Västerås – live på sbfplay.se

Han har vunnit tre av de fyra körda deltävlingarna och leder mästerskapet i 2400 med sjutton poäng före närmaste konkurrent. I helgen blir Jim Jansson den jagade när deltävling fem och sex av SM-serien i Rallycross körs i Västerås.

Read more