06 Apr. 03:55
9c1ca898 4ced 4787 a842 67dce1d11e4a
Unlock video

0 SEK

Get access to this video only.
Replay included.
Buy 0 SEK

Digitalt basketforum 2019

Replay · ...
170views

Live från Stockholm. Du kommer att få en bild av läget i Basketsverige, ekonomin i förbundet, vilka vägval vi står inför och mycket mer. Det kommer också finnas möjlighet att skicka in frågor till: strategi2015@basket.se Ända sedan förbundsmötena började hållas vartannat år har även Basketforum arrangerats. Det är en avstämning där förbundsstyrelsen redovisar hur arbetet med de mål som sattes av det senaste förbundsmötet fortlöper. Det är också ett försök att förmedla en helhetsbild av förbundets arbete det gångna året samt framåt. I år har SBBF valt att göra detta digitalt för att nå ut till fler. – Vi är inne i en väldigt intensiv period med Strategi2025 och det är viktigt för oss att förankra både process och innehåll med Basketsverige, säger ordförande Mats Carlson. Att vi dessutom kan göra det klimatsmart och tillgängligt för alla intresserade känns väldigt bra. Basketforum startar lördagen den 6 april kl 10:00 och under två-tre timmar kommer förbundsstyrelsens ledamöter att diskutera och redovisa arbetet med Strategi2025, utbildning 2.0, en ny uppförandekod inom svensk basket och mycket mer. – Många känner kanske också att de inte vet vilka som sitter i styrelsen, och detta är ett sätt att få ett ansikte på några av de som arbetar bakom kulisserna för svensk basket, fortsätter Mats Carlson. Det kommer också att finnas möjlighet att skicka in frågor under programmets gång och dessa kommer att besvaras, vissa direkt i sändningen och övriga senare. Frågor skickas till strategi2015@basket.se Mellan de olika passen bjuds också på highlights från basketåret 2018. Kanske passerar du förbi i någon scen?

Live från Stockholm.
Du kommer att få en bild av läget i Basketsverige, ekonomin i förbundet, vilka vägval vi står inför och mycket mer. Det kommer också finnas möjlighet att skicka in frågor till:

strategi2015@basket.se

Ända sedan förbundsmötena började hållas vartannat år har även Basketforum arrangerats. Det är en avstämning där förbundsstyrelsen redovisar hur arbetet med de mål som sattes av det senaste förbundsmötet fortlöper. Det är också ett försök att förmedla en helhetsbild av förbundets arbete det gångna året samt framåt. I år har SBBF valt att göra detta digitalt för att nå ut till fler.

– Vi är inne i en väldigt intensiv period med Strategi2025 och det är viktigt för oss att förankra både process och innehåll med Basketsverige, säger ordförande Mats Carlson. Att vi dessutom kan göra det klimatsmart och tillgängligt för alla intresserade känns väldigt bra.

Basketforum startar lördagen den 6 april kl 10:00 och under två-tre timmar kommer förbundsstyrelsens ledamöter att diskutera och redovisa arbetet med Strategi2025, utbildning 2.0, en ny uppförandekod inom svensk basket och mycket mer.

– Många känner kanske också att de inte vet vilka som sitter i styrelsen, och detta är ett sätt att få ett ansikte på några av de som arbetar bakom kulisserna för svensk basket, fortsätter Mats Carlson.

Det kommer också att finnas möjlighet att skicka in frågor under programmets gång och dessa kommer att besvaras, vissa direkt i sändningen och övriga senare. Frågor skickas till strategi2015@basket.se

Mellan de olika passen bjuds också på highlights från basketåret 2018. Kanske passerar du förbi i någon scen?

CategoriesBasketforum