Latest news

Till vardags spelar han ihop med några av världens bästa spelare i världens bästa basketlag. Men NBA-stjärnan Jonas Jerebko, 31, har samtidigt full koll på landslagets kval och uppmanar nu de blågula fansen att stötta Sverige på plats eller via SolidSports livesändning i resan mot EM-slutspel. Där Golden State Warriors-stjärnan säger att han gärna vill vara med: - Självklart skulle det vara kul med EM-slutspel för Sverige!

EM-kvaldramat live på SolidSport

SolidSport sänder Sveriges avgörande kvalmatch mot Danmark den 21 februari. En match blågult måste vinna för att göra vägen till EM-slutspelet i basket lättare. - Vi ska spöa skiten ur danskarna, konstaterar lagkaptenen Viktor Gaddefors.

Read more

SolidSport i stort samarbete med Svenska Basketbollförbundet

SolidSport och Svenska Basketbollförbundet är överens om ett omfattande samarbete de kommande åren. Bland det material som nu kommer bli tillgängligt på SolidSports plattform finns Superettan, USM, Lundaspelen och Sveriges kommande EM-kval mot Danmark. - Solidsport är väldigt tillgängligt och lätt att jobba med, säger förbundets generalsekreterare Johan Stark. - Vi kommer nu även att jobba för att så många basketklubbar som möjligt ska använda sig av vår tjänst, säger Tobias Thalbäck, vd på SolidSport.

Read more