Latest news

SolidSport gör tillsammans med Svenska Basketbollförbundet en rejäl satsning på Superettan för herrar. Samtliga matcher från ligan kommer att livesändas på Solidsport, och utvalda matcher kommer även att exponeras i Telias utbud. Samtidigt får fansen en unik möjlighet att stötta sitt favoritlag och bidra till klubbens utveckling.

"Det chockar mig ibland"

Han fick taket på Baltiska Hallen att lyfta med en monsterdunk. Den spektakuläre talangen Elijah Clarance, 21, har snabbt blivit en hjälte och förebild för många unga basketspelare i Sverige. – Det chockar mig ibland, säger Clarance.

Read more

Mötet med NBA-stjärnorna - de svenska talangernas chans

En omöjlig match? Eller en chans att visa upp sig mot högkalibrigt NBA-motstånd lett av stjärnan Dennis Schröder? Frågar du de svenska talangerna Melwin Pantzar, 19, och Elijah Clarence, 21, inför mötet med Tyskland så är svaret givet. - Jag är taggad. Alla strävar efter att spela i NBA och det gör jag också, säger Clarance. - Om det är realistiskt att drömma om NBA? Absolut, säger Pantzar. Du ser matchen Tyskland-Sverige live på SolidSport söndagen den 11 augusti klockan 18.00.

Read more

Recommended

Latest

Intervjuer

Highlights