News

I början av januari har nedan svenska spelare en möjlighet att ta en plats i den kanadensiska professionella fotbollsligan Canadian Football League. På uttagningen den 12 januari kommer spelarna att testas av representanter från CFL.

Nu är det klart vem som kommer att bjuda in oss till årets SM-final för U19! - Kristianstad Predators i samarbete med Kristianstad Kommun och SAFF ser fram emot att få arrangera SM-finalen för U19 i år. Den nya arenan är perfekt för att njuta av amerikansk fotboll säger Tyson Guillen, ungdomsansvarig i Kristanstad Predators styrelse.

Trött på att sälja lotter och salami? Lugn. Nu finns det ett både enkelt och roligt sätt att tjäna pengar till laget. Börja livesänd era matcher med Solidsport. Det är gratis, fyller lagkassan och ni sparar minnen för livet.

Den första livesändningen på SolidSport blev en succé. Tacksamma “Månadssupportrar” anslöt snabbt därefter. Nu kan fotbollskillarna i Rotebro IS P03 räkna in tusenlappar på kontot - samtidigt som engagemanget och delaktigheten nått nya höjder bland spelare och föräldrar. – Det vi skapar ger dubbelt värde för laget och killarna - det ger både pengar och filmer som vi kan titta på om och om igen, säger lagledaren Sara Greberg.

Sälja lotter, korv, grillkol, strumpor, kakor. Det finns mängder med sätt för lag och föreningar att tjäna pengar. För division 4 hockeylaget Drevviken HK har däremot att livesända med SolidSport varit det största framgångsreceptet. – Vi tjänade 10 000 kronor vår första säsong bara genom att livesända våra matcher och har nu 50 supportrar som betalar varje månad. Det är över all förväntan, säger sportchefen Gustav Larsson.

Amerikansk fotboll på europeisk toppnivå. Och en rivstart på Superserien. Stockholm Mean Machines och Uppsala 86:ers medverkar i varsin höjdpunkt i helgens schema på SolidSport. - Det här håller hög internationell klass, säger Mean Machines head coach Fredrik Pilbäck.