Så livesänds Pingisligan 2021/2022

Det är äntligen dags för en ny pingissäsong.
Precis som tidigare år kommer samtliga matcher i Sveriges hösgstaliga, Pingisligan, gå att se live och i repris på Solidsport.

I ett samarbete med Svenska Bordtennisförbundet och klubbarna i Pingisligan kommer samtliga matcher fortsättningsvis gå att se live och i repris via Solidsport. Lagen kommer även i år sända sina matcher på egna lagkanaler samtidigt som alla sändningar samlas på den gemensamma ligakanalen solidsport.com/pingisligan

Vill du se samtliga matcher som ditt favoritlag spelare och samtidigt stötta klubben ekonomiskt? 
Då rekommenderar vi att du blir Månadssupporter. Det ger tillgång till alla sändningar och repriser, från alla bord, samtidigt som hälften av summan du betalar går direkt till klubben du väljer att stötta. 


Läs mer på solidsport.com/pingisligan
More news

SM-final i Söderhamn

Ikväll (20/5) klockan 18.30 spelas den andra SM-finalen i av Pingisligan by STIGA mellan Halmstad BTK och Söderhamns UIF. Halmstad som vann det första mötet med 4-2 har nu förflyttat sig norrut och upp till Söderhamn där ett revanschsuget gäng väntar. Vid seger för Halmstad så vinner de SM-guldet 2021. Vid seger för SUIF så väntar en avgörande final på måndag (24/5) i Halmstad.

Read more

SM-finaler 2021

Idag (18/5-2021) inleds SM-finalspelet och det kommer bli ett intensivt spelschema med en massa spännande matcher. SM-titlarna ska fördelas och Pingisligan by STIGA ska vinnas.

Read more

"Vi ska slåss i toppen"

I Söderhamns omklädningsrum är ett välkänt ansikte tillbaka inför säsongen. Rutinerade Viktor Brodd som spenderade förra säsongen i Tyskland är redo för comeback i Sverige och Söderhamn. - Det känns bra att vara tillbaka, säger Viktor Brodd till Solidsport News.

Read more

"Om ett par år hotar vi om VM-guld"

Det andra SM-guldet i singel var speciellt. Det fick Anton Källberg, 22, vinna på hemmaplan i Söderhamn. Och när frågor om svensk pingis framtid poppar upp så ser han nästan inga gränser alls. - Kina är svårstoppat, men om ett par år så kan vi vara med och hota om ett VM-guld i lag, säger Källberg.

Read more