Dags för final!

Idag spelar både herrarna och damerna singel-final. Du ser matcherna live på Solidsport.

Först ut är damernas singelfinal 17:00 tätt följd av herrarnas 18:00. 


Damfinalen spelas mellan Mathilda Ekholm och Christina Källberg och du hittar sändningen här!

Herrfinalen spelas mellan Jon Persson och Anton Källberg, denna match hittar du här! 

Anton Källberg storfavorit på plats då SM spelas i Söderhamn, vilket är klubben Anton Källberg representerar. Man kan tänka sig ett bra stöd för honom i hallen under finalen idag. På tjejsidan vann Mathilda Ekholm i fyra raka set mot Alma Rööse som imponerat ordentligt under SM medan Källbergs semifinal gick hela vägen till 7 set. 


Missa inte dessa toppmatcher i eftermiddag!


More news

Så livesänds Pingisligan 2021/2022

Det är äntligen dags för en ny pingissäsong. Precis som tidigare år kommer samtliga matcher i Sveriges hösgstaliga, Pingisligan, gå att se live och i repris på Solidsport.

Read more

SM-final i Söderhamn

Ikväll (20/5) klockan 18.30 spelas den andra SM-finalen i av Pingisligan by STIGA mellan Halmstad BTK och Söderhamns UIF. Halmstad som vann det första mötet med 4-2 har nu förflyttat sig norrut och upp till Söderhamn där ett revanschsuget gäng väntar. Vid seger för Halmstad så vinner de SM-guldet 2021. Vid seger för SUIF så väntar en avgörande final på måndag (24/5) i Halmstad.

Read more

SM-finaler 2021

Idag (18/5-2021) inleds SM-finalspelet och det kommer bli ett intensivt spelschema med en massa spännande matcher. SM-titlarna ska fördelas och Pingisligan by STIGA ska vinnas.

Read more

"Vi ska slåss i toppen"

I Söderhamns omklädningsrum är ett välkänt ansikte tillbaka inför säsongen. Rutinerade Viktor Brodd som spenderade förra säsongen i Tyskland är redo för comeback i Sverige och Söderhamn. - Det känns bra att vara tillbaka, säger Viktor Brodd till Solidsport News.

Read more