SM-final i Söderhamn

Ikväll (20/5) klockan 18.30 spelas den andra SM-finalen i av Pingisligan by STIGA mellan Halmstad BTK och Söderhamns UIF. Halmstad som vann det första mötet med 4-2 har nu förflyttat sig norrut och upp till Söderhamn där ett revanschsuget gäng väntar. Vid seger för Halmstad så vinner de SM-guldet 2021. Vid seger för SUIF så väntar en avgörande final på måndag (24/5) i Halmstad.

WEBBSÄNDNING

Söderhamns UIF har slagit på stort denna säsong med flera större produktioner av matcherna och till dagens match erbjuds tre sändningar.


Sändning 1 från bord 1 med enkel grafik. 1 kamera.

Sändning 2 från bord 2 med enkel grafik. 1 kamera.

Sändning 3 som blir huvudsändning. Där kommer det att erbjudas en 6-kameraproduktion som byter fokus mellan borden utifrån hur lagmatchen utvecklas och som dessutom har två kommentatorer, Danne Bergh som kommentator och Peter Blomqvist som expertkommentator.


Viktigt förtydligande är att för den som köper en sändning endast får den sändningen från den kameran. Så vill du se alla matcher i en lagmatch är det enklast att bli månadssupporter.


Att bli månadssupporter till ditt favoritlag kostar 49kr/månad då får du tillgång till alla matcher i Pingisligan by STIGA för både herrar och damer och även till ett kommande SM (i juni). 50% av intäkterna går till ditt favoritlag som du väljer vid registrering av supporterskap. Exempelvis för den som tecknar ett supporterskap idag så räcker det till den 20/6 och du får då alltså dagens final, morgondagens final för damer, eventuella tredje finalmatcher för både herrar och damer SAMT även SM i juni. Ett månadsupporterskap har ingen bindningstid och kan sägas upp närsomhelst.


Så för den som är intresserad av finalspelet rekommenderar vi därför att bli månadssupporter. Skulle någon nu bara vilja se just dagens final för 39kr så rekommenderar vi Sändning 3 för bästa upplevelse.Bilden: Fabian Åkerström Foto: Jens Oredsson

More news

Så livesänds Pingisligan 2021/2022

Det är äntligen dags för en ny pingissäsong. Precis som tidigare år kommer samtliga matcher i Sveriges hösgstaliga, Pingisligan, gå att se live och i repris på Solidsport.

Read more

SM-finaler 2021

Idag (18/5-2021) inleds SM-finalspelet och det kommer bli ett intensivt spelschema med en massa spännande matcher. SM-titlarna ska fördelas och Pingisligan by STIGA ska vinnas.

Read more

"Vi ska slåss i toppen"

I Söderhamns omklädningsrum är ett välkänt ansikte tillbaka inför säsongen. Rutinerade Viktor Brodd som spenderade förra säsongen i Tyskland är redo för comeback i Sverige och Söderhamn. - Det känns bra att vara tillbaka, säger Viktor Brodd till Solidsport News.

Read more

"Om ett par år hotar vi om VM-guld"

Det andra SM-guldet i singel var speciellt. Det fick Anton Källberg, 22, vinna på hemmaplan i Söderhamn. Och när frågor om svensk pingis framtid poppar upp så ser han nästan inga gränser alls. - Kina är svårstoppat, men om ett par år så kan vi vara med och hota om ett VM-guld i lag, säger Källberg.

Read more